Belediye Başkanı Alp Kargı, yapımı devam eden inşaatları yerinde inceledi

Merzifon Belediye Başkanı Alp Kargı, inşaatı devam eden iş merkezi ve Mehmet Akif Ersoy Camii inşaatını gezerek, yürütülen çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.Beraberinde; Merzifon Belediyesi Fen işleri Müdürü Recep Mızrak,...

Google Haberlere Abone ol
Belediye Başkanı Alp Kargı, yapımı devam eden inşaatları yerinde inceledi

Merzifon Belediye Başkanı Alp Kargı, inşaatı devam eden iş merkezi ve Mehmet Akif Ersoy Camii inşaatını gezerek, yürütülen çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Beraberinde; Merzifon Belediyesi Fen işleri Müdürü Recep Mızrak, Emlak İstimlak Müdürü Celal Şahin ve Destek Hizmetleri Müdürü Recep Ceylan ile birlikte iş merkezi inşaatında incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Alp Kargı, ’’Bizim amacımız, mevcut inşaatlarımızı ve devam eden iş merkezimizi daha işlevsel, daha kullanışlı hale getirip, günümüz koşullarına uygun, eksikleri giderilmiş, esnafımız için daha nezih ve güzel ortamlar inşa etmektir.’’ dedi.

İş merkezi gezisi sonrası Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde inşaatı devam eden Mehmet Akif Ersoy Camii inşaatında da incelemelerde bulunan Başkan Kargı, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı. Gezileri esnasında Başkan Alp Kargı’ya, Belediye Meclis Üyesi Mustafa Atak ve belediye yetkilileri eşlik etti.

CİHAN

Yorumlar