Belediye Başkanı Akın: Ortak akıldan ödün vermeyeceğiz

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın’ın geleceği için ortak akıl ve istişareden ödün vermeden birlik, beraberlik ve dayanışma içinde çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Belediye Başkanı Akın: Ortak akıldan ödün vermeyeceğiz

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın’ın geleceği için ortak akıl ve istişareden ödün vermeden birlik, beraberlik ve dayanışma içinde çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın beraberinde bulunan Başkan Yardımcısı Hüseyin Taner Çetin, Belediye Meclisi Üyesi Şemsettin Çöme ve MHP İl Başkanı Sezai Bilgin’den oluşan heyet Bartın Aktif İşadamları Derneği'nin (BAKİAD) haftalık gerçekleştirdiği Yönetim Kurulu Toplantısı'na konuk oldu. BAKİAD Başkanı Birol Dikyurt, "10 yıldır kesintisiz her hafta bir araya gelerek birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde yönetim kurulu üyelerimizle birlikte görüşmeler yapıyoruz. Bazen üyelerimizi davet ediyoruz, bazen üyelerimiz, sanayici ve işadamlarımıza konuk oluyoruz, bazen de STK ve bürokrasi alanından konuklarımızı davet ederek güncel konularla ilgili fikir alışverişinde bulunup bilgilendirmeler yapıyoruz. Bugün de Belediye Başkanımız Cemal Akın ve beraberindeki heyetle kentimizle ilgili fikir alışverişinde bulunuyoruz. Belediye Başkanımız Cemal Akın ve heyetine BAKİAD olarak hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. İlimize yapılan hizmetler takdirle karşılanmaktadır." dedi.

"BAKİAD ÖNEMLİ FAALİYETLER GERÇEKLEŞTİRİYOR"

BAKİAD’ı üyesi olduğu ANFED ve TUSKON organizasyonlarına iştirak ederek hem Bartın’da, hem Türkiye ve yurt dışına yönelik önemli faaliyetlerine tanık olduklarını anlatan Belediye Başkanı Cemal Akın, dernek yönetimini tebrik etti. İş dünyası bir sivil toplum kuruluşu olan BAKİAD’ın her türlü önerisine açık olduğunu belirten Belediye Başkanı Akın, "Yapacağımız çalışmaları beraber yapmak istiyoruz. İş dünyası bir sivil toplum kuruluşu olan BAKİAD’ın her türlü önerisine açığım. Gücümün yettiğince, yapabileceğim her şeyi kanunlar çerçevesinde ne emriniz varsa o emri de yerine getirmeye çalışacağımı bilmenizi istiyorum. Gerçekten olumlu eleştirilerinizi de almak istiyorum. Danışan akıl hata yapmaz, Danışmadan, istişare etmeden bu işlerin olmayacağına inanıyorum. Bartın’ımızın geleceği için ortak akıl ve istişareden ödün vermeyeceğiz." şeklinde konuştu.

Alt yapı, yol, trafik, kavşaklar vb hususlarla ilgili düşünce ve önerilerini Belediye Başkanı Cemal Akın’la paylaşan BAKİAD Yönetim Kurulu üyeleri özellikle atıl ve karanlık noktaları aydınlatma adına yapılan projelerden dolayı Başkan Akın ve ekibine teşekkür etti. Karanlık hiç bir nokta bırakmadan her yeri güvenli hale getirme çalışmalarında Bartın Emniyet Müdürlüğü’ne destekleri konusunda teşekkür eden Başkan Cemal Akın, sosyal alanlar oluşturmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi. Karşılıklı sohbet şeklinde geçen kahvaltılı toplantı sonunda günün anısına hatıra fotoğrafı çektirildi.
CİHAN

Yorumlar