Belediye başkan adayları Yahyalı Ticaret Odası'nda bir araya geldi

Yahyalı ilçesinde faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşları ve siyasi parti başkanları ile belediye başkan adayları bir araya geldi.

Google Haberlere Abone ol
Belediye başkan adayları Yahyalı Ticaret Odası'nda bir araya geldi

Yahyalı ilçesinde faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşları ve siyasi parti başkanları ile belediye başkan adayları bir araya geldi.

Yahyalı Ticaret Odası'ndaki toplantıda bir konuşma yapan Yahyalı Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Tütüncü; önümüzdeki ay belediye başkanlığı seçimlerinin yapılacağını ve bir arkadaşlarının başkanlık koltuğuna oturacağını belirterek, "Önemli olan, ilçeye nasıl faydalı işler yapılabilir tüm siyasi parti ve sivil toplum kuruluşları yöneticileriyle bunları değerlendirmemiz lazım." dedi.

İlçedeki yer altı ve yer üstü zenginliği yeterince kullanılamadığından ilçede ciddi sıkıntılar yaşandığını belirten Tütüncü, ilçe için daha verimli düşünmek zorunda olduklarını ifade etti. Tütüncü, özellikle siyasi partilerin projelerinde ilçeye fayda sağlayacak, işsizliği ortadan kaldıracak projeler üretilmesinin ilçenin faydasına olacağına işaret etti.

Kaymakam Ziya Polat’ın da toplantının bir bölümüne katılarak, ilçe için düşüncelerini aktardı. Toplantıya katılan sivil toplum kuruluşlarının yönetim kurulu başkanları ve siyasi partilerin belediye başkan adayları, 31 Mart'ta bir kişinin belediye başkanı olacağını, başarılı hizmetlerde destek olunmasını, ilçe sorunlarının giderilmesi için bu toplantıların sürekli yapılması gerektiğini belirttiler.

Toplantıya; AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Büber, belediye başkan adayı Esat Öztürk, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Bekir Erdoğdu, Belediye Başkan Adayı Fatih Özdemir, Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Fatih Erdoğdu, Büyük Birlik Partisi İlçe Belediye Başkan Adayı Ö. Faruk Telli, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Mustafa Süslü, Belediye Başkan Adayı Mehmet Acarbaş ve bağımsız Aday Hasan Dursun katıldı.
CİHAN

Yorumlar