Bekir Yıldız: Yapılan işe mühendislik sinmeli

Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, afet ve yıkım yaşamamak için şehirlere, binalara ve yapılara mühendisliğin sinmesi gerektiğini söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Bekir Yıldız: Yapılan işe mühendislik sinmeli

Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, afet ve yıkım yaşamamak için şehirlere, binalara ve yapılara mühendisliğin sinmesi gerektiğini söyledi.

Makine Mühendisleri Oda Başkanlığına seçilen Hakan Özcan, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Başkan Bekir Yıldız’ı makamında ziyaret ederek çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi, hizmetlerinden dolayı da teşekkür etti.

Kocasinan Belediyesi'ni ağırlıklı olarak teknik elemanların oluşturduğunu belirten Başkan Bekir Yıldız, "Türkiye'nin en geniş teknik kadrolu belediyelerinden biriyiz. Makine Mühendisleri Odası’yla başından beri sıhhatli bir çalışma yürütüyoruz. Umarım bu çalışma daha üst seviyeye ulaşır. Afetler yaşamamak için şehirlere, binalara ve her türlü yapıya mühendisliğin sinmesini istiyoruz. Şehirdeki yapılarda makine, tesisat aksamıyla diğer alanların sıhhatli olması için yapılan işlere mühendislik sinsin istiyoruz." dedi.

Birliğin ilk kurucuları arasında yer aldığını hatırlatan Başkan Bekir Yıldız, "Sürekli işbirliği halinde olacağız. Sizlerin işini kolaylaştırmak için varız. Gücümüzün yettiği ölçüde size yardımcı olmaya çalışırız. Siz birlik ve beraberlik içinde olun. Meslektaşlarınızı birarada, birlikte tutmak maharet, çaba birlikte tutabilirsen işe yarayacak. Meslektaşlarımıza katkımız olsun diye çalışırsanız işiniz daha da kolaylaşır. Nezaket gösterdiniz, teşekkür ediyorum, başarılar diliyorum." diye konuştu.

Oda seçimleri sonucunda yeni yönetimi oluşturduklarını belirten Hakan Özcan, "Makine Mühendisleri Odamız, belediyeler ve diğer odalarla birlikte geçmiş dönemde bir istişare kültürüyle birlikte çalışıyorduk. Bundan sonraki dönem için de amacımız aynı süreci, meslekte birlik anlayışını devam ettirmektir. Bu istişareleri birlikte yürütmek istiyoruz. Temsilcilerimize bu anlamda daha çok fayda sağlamayı amaçlıyoruz. Mühendisliğin olmadığı yerde sağlıklı yapılaşmadan da bahsedemeyiz." şeklinde konuştu.
CİHAN

Yorumlar