Bekir Karataş: Hedefimiz sektörde 1 numara olmak

Sürat Kargo Genel Müdür Yardımcısı Bekir Karataş sektörde geldikleri son noktayı değerlendirerek, “Kısa zamanda çok hızlı yol aldık.

Google Haberlere Abone ol
Bekir Karataş: Hedefimiz sektörde 1 numara olmak

Sürat Kargo Genel Müdür Yardımcısı Bekir Karataş sektörde geldikleri son noktayı değerlendirerek, “Kısa zamanda çok hızlı yol aldık. Bundan sonra hedefimiz sektörde 1 numara olmak.” dedi.

Karadeniz Bölge Müdürlüğü tarafından Samsun Canik Başarı Üniversitesi'nde düzenlenen Eğitim ve Denetim Toplantısı’nda şube ve acente müdürlerine konuşan Karataş, "Yaptığımız her iş doğru ve hakkaniyetli olmalı. Kelebek etkisi teorisiyle hareket ederek, karlılığı yüksek, yasal tüm sorumluluklarımızı yerine getirerek emin adımlarla hedefimize ulaşacağız.” diye konuştu.

Eğitime verdikleri öneme dikkat çeken Sürat Kargo Karadeniz Bölge Müdürü Tuncay Engin ise "Denetimler şirketin hedefine ulaşmada fayda sağlayan en büyük etkendir. Biz her yönüyle üzerimize düşeni eksiksiz yerine getirdiğimizde müşterilerimiz bizi hak ettiğimiz yere taşıyacaktır.” ifadesini kullandı.

Toplantıya Sürat Kargo Genel Müdür Yardımcısı Bekir Karataş, İç Denetim Müdür Tuncer Demirtaş, Karadeniz Bölge Müdürü Tuncay Engin, bölge idari personeli, Samsun ve Merzifon aktarma müdürleri ve 33 şube acente müdürleri katıldı. CİHAN

Yorumlar