Bedensel Engelliler Basketbol Takımı yararına tiyatro yapıldı

Mersin Üniversitesi Silifke Uygulamalı Teknoloji Ve İşletmecilik Yüksek Okulu Ve Silifke Meslek Yüksek Okulu öğrencilerinin hazırlamış olduğu Yılmaz Erdoğan’ın kaleme aldığı ‘Bana Bir Şeyhler Oluyor’ adlı tiyatro oyunu beğeniyle...

Google Haberlere Abone ol
Bedensel Engelliler Basketbol Takımı yararına tiyatro yapıldı

Mersin Üniversitesi Silifke Uygulamalı Teknoloji Ve İşletmecilik Yüksek Okulu Ve Silifke Meslek Yüksek Okulu öğrencilerinin hazırlamış olduğu Yılmaz Erdoğan’ın kaleme aldığı ‘Bana Bir Şeyhler Oluyor’ adlı tiyatro oyunu beğeniyle izlendi.

    Silifke Kültür Merkezi'nde sahnelenen ve 2 perdeden oluşan oyun Silifke Belediyesi Bedensel Engelliler Basketbol Takımı yararına düzenlendi.

    Oyunda şeytanı temsil eden beyaz eşya tüccarının teşvikiyle bütün parasını borsaya yatırmış, kafasındaki rakama ulaştığı anda da, ev yemekleri yapan bir lokanta açma ve bir devre mülk sahibi olmak düşü kuran, ama ekonomik krizlerden birine tosladığı andan itibaren şoka giren, girdiği şokla birlikte ortaya yerde kalan gelen kaldan ancak elektro şokla kurtulan, kurtuluşuyla birlikte o zamana kadar hiç duymadığı “uhrevi bir sesi” duymaya başlayan ve o andan itibaren anlattıkça anlatan bir adam ve o adamın ailesinin hikayesi komik bir dille gözler önüne serildi.

    Oyunun Yönetmenliğini Mehmet Durar, Işık ve Ses; Halit Kaygısız yaparken, oyunculuğunu ise Ayla Özkan, Safa Açıkgöz, Ahmet Ertürk, Ali Yiğit, Anıl Yorulmaz, Derya Koçakoğlu, Eray Aykılıç, Fatma Taş, Ayşe Akarca, Mehmet Durar, Muhammet Ekşi, Ozan Keleş, Ozan Yeşilkaya, Pelin Aba, Seda Doyuran, Semih Acami ve Zeliha Yılmaz yaptı.

    Tiyatrodan sağlanan gelir, Silifke Belediyesi Bedensel Engelliler Basketbol Takımına destek olarak sunuldu.

CİHAN

Yorumlar