Bedava dağıtılan meyve suyundan içen 56 öğrenci zehirlendi

Aydın'da, bir okulun kapısında dağıtılan, son kullanım tarihi geçmiş meyve sularından içtikleri ve zehirlendiklerini söyleyen 56 öğrenci değişik hastanelerde tedavi altına alındı.

Google Haberlere Abone ol
Bedava dağıtılan meyve suyundan içen 56 öğrenci zehirlendi

Aydın'da, bir okulun kapısında dağıtılan, son kullanım tarihi geçmiş meyve sularından içtikleri ve zehirlendiklerini söyleyen 56 öğrenci değişik hastanelerde tedavi altına alındı. Meyve sularını, bakkal dükkanını kapatan bir kişinin dağıttığı öğrenildi.

Aydın Osman Yozgatlı Mahallesi’nde bulunan Ahmet Şerife Şalı Ortaokulu girişi kapısına minibüsle gelen bir kişi, öğrencilere meyve suyu ve şeker dağıttı. Bunlardan yiyen öğrencilerde ilerleyen saatlerde karın ve baş ağrısı, kusma ve mide bulantısı meydana geldi. Öğrenciler, gıda zehirlenmesi şüphesiyle ambulanslarla ve özel araçlarla Aydın’daki değişik hastanelere kaldırıldı.

Okulun girişinde bir kişinin öğrencilere meyve uyu dağıttığını ve bundan içen çocukların zehirlendiğini belirten Osman Yozgatlı Mahalle Muhtarı Sabri Akın, çocukların hastaneye kaldırıldığını ve tedavi altına alındığını söyledi.

Olaydan sonra, tarihi geçmiş meyve sularını dağıttığı iddiasıyla bir kişi gözaltına alındı. Polis, okul çevresinde güvenlik önlemlerini artırırken, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü, çocukların rahatsızlığının devam ettiği öğrenildi.

CİHAN

Yorumlar