Bebeğini sokağa böyle bıraktı

Zeytinburnu’nda, dün donmak üzereyken bulunan 3 günlük bebeğin sokağa bırakılma görüntüleri ortaya çıktı.

Google Haberlere Abone ol
Bebeğini sokağa böyle bıraktı

Zeytinburnu’nda, dün donmak üzereyken bulunan 3 günlük bebeğin sokağa bırakılma görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, bir erkeğin ortamı gözlediği, kadının da battaniyeye sarılı bebeği söz konusu yere bıraktığı görülüyor.

Panorama 1453 Müzesi’nin güvenlik görevlileri bahçeye bırakılan paketten şüphelenerek polise ihbarda bulunmuş, polisin yaptığı incelemede paketten battaniyeye sarılı 3 günlük bebek çıkmıştı. Süleymaniye Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’ne kaldırılan bebeğe ‘Ayşe’ ismi verilmişti.
Donmak üzereyken bulunan bebeğe ilişkin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Kayıtlarda, siyah pardösülü bir kadın ile yanında bulunan bir erkeğin Panorama 1453 Müzesi’nin önüne gelmesi, erkeğin çevreyi gözetlerken, kadının diz çöküp bebeği son kez kontrol etmesi yer alıyor. Kadın daha sonra etrafta kimsenin olmadığını görünce müze bahçesine giriyor. Ağaçların bulunduğu alana geçip uygun gördüğü bir yere bebeği bırakıyor. Daha sonra da yanındaki erkekle birlikte gözden kayboluyor. Kadını bahçeden çıkarken gören güvenlik görevlisi şüphelenerek kadının çıktığı yere doğru bakınca paketi fark ediyor. Arkadaşlarını da yanına çağırarak konuyla ilgili polise ihbarda bulunuyor.

Söz konusu adrese gelen polis ekipleri paketi kontrol edince, battaniyeye sarılı bebeği buluyor. Bir polis aracına alınan bebek, hastaneye götürülüyor.
CİHAN

Yorumlar