Bebeğini Çöpe Atan Kadın Yakalandı

İstanbul'da bebeğini çöp konteynerine attığı öne sürülen kadın güvenlik kamerası kayıtlarının yardımıyla tespit edilerek, tutuklandı.

Google Haberlere Abone ol
Bebeğini Çöpe Atan Kadın Yakalandı

İstanbul'da bebeğini çöp konteynerine attığı iddia edilen bir hanım gözaltına alındı. Emniyetteki sorgusunda bebeğinin kan kaybından yaşamını kaybettiğini öne devam eden kadın, adliyeye sevkedildi.

CİNAYET BÜRO PEŞİNE DÜŞTÜ

Avcılar, Firuzköy'de 19 Mart'ta bir çöp konteynerinde yeni doğmuş bir bay bebeğin cesedi bulundu. Olayla ilgili Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri sebebi ile meslek başlatıldı. Bebeğin cesedi araştırma yapılması için Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderildi.

GÜVENLİK KAMERASI KAYITLARI ORTAYA ÇIKARDI

Polisin yaptığı sokak çalışmalarında elde ettiği güvenlik kamerası görüntüleri incelendiğinde, bebeği bir kadının getirip konteynere attığı belirleme edildi. Yine görüntülerden hareketle kadının, 13 sene öncelikle eşinden ayrılan Yıldız E. (34) bulunduğu belirlendi.

BOĞULMA SONUCU ÖLDÜĞÜ BELİRTİLDİ

Avcılar'daki evinde gözaltına alının Yıldız E., Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. Bebeği çöp konteynerine kendisinin attığını itiraf eden Yıldız E., doğumu kendi başına yaptığını, bebeğin ise göbek bağı koptuğu için kan kaybından yaşamını kaybettiğini öne sürdü. Ancak Adli Tıp Kurumu uzmanları sebebi ile hazırlanmakta olan ön raporda, bebeğin boğulma neticesinde öldüğü söylendi.

RAPORLA İFADE UYUŞMAYINCA TUTUKLANDI

Bir çocuk anası Yıldız E., Adli Tıp Kurumu raporuyla kendi ifadesi uyuşmayınca emniyetteki işlemlerin peşinden Küçükçekmece Adliyesi'ne sevk edildi.

Kaynak: HABERLER.COM

Yorumlar