BDP'li Laloğlu: Çirkin iftiralar AKP’nin klasik seçim çalışmalarıdır

BDP Erzurum Büyükşehir Belediye eş başkan adayı Cüneyt Laloğlu, "Kürtlerin yoğun olarak yaşadıkları yerlerde AKP’liler evleri dolaşarak BDP’li Laloğlu partimiz tarafından verilen 7 trilyon parayı almış bizim partiyle anlaşmış ortalıktan kaybolmuş.

Google Haberlere Abone ol
BDP'li Laloğlu: Çirkin iftiralar AKP’nin klasik seçim çalışmalarıdır

BDP Erzurum Büyükşehir Belediye eş başkan adayı Cüneyt Laloğlu, "Kürtlerin yoğun olarak yaşadıkları yerlerde AKP’liler evleri dolaşarak BDP’li Laloğlu partimiz tarafından verilen 7 trilyon parayı almış bizim partiyle anlaşmış ortalıktan kaybolmuş. Büyükşehir oyunuzu AKP’ye verin MHP kazanmasın’ demişler. Ben buradayım hiçbir yere de gitmedim. Bu çirkin iftiralar AKP’nin klasik seçim çalışmalarıdır." dedi.

Lalooğlu, Karayazı, Karaçoban, Hınıs ve Tekman’da kendileri hakkında "AKP tarafından verilen 7 trilyonu alarak ortadan kayboldular. BDP’liler, MHP kazanmasın diye Büyükşehir Belediyesi için AKP’ye oy verecek" iddiaları yayıldığını belirterek, "AKP’nin siyaset tarzı budur" dedi, iddiaları, ‘kirli iftira’ olarak niteledi. AKP’nin bu tür kirli iddialarla seçim çalışması yürüttüğünü söyleyen Laloğlu, "Bir hırsız varsa o da ayakkabı kutularında trilyonlar çıkanlardır. Ses kayıtlarında oğluna ‘paraları ortadan kaldırın’ talimatı verenlerdir." dedi.

"YALANI YAYANLARIN NE İSLAMLA NE DE İNSANLIKLA İLİŞKİSİ VAR"

Halkın iradesinin hiçbir güç tarafından satın alınamayacağını dile getiren Laloğlu, hiçbir parti ile anlaşmadıklarını kaydetti. Laloğlu, "Ne kendimizi satıyoruz ne de oyumuzu. Bu yalanı yayanların ne İslâm ile ne de insanlıkla ilişkisi var. Erzurum da biz kazanmışız, koltuk peşinde değiliz. Karayazı, Karaçoban, Hınıs ve Tekman belediyelerini kazanıyoruz. Çat ve Köprüköy ilçelerinde ise iddialıyız. Bizim davamız demokrasidir, barıştır, insan onurudur. Üç kuruş para değil." diye konuştu.
CİHAN

Yorumlar