BDP’li Demirbaş: Hiç kimse halkın parasını çaldığı gibi oylarını çalmaz inşallah

BDP Gaziantep Büyükşehir Belediyesi eş başkan adayı Abdullah Demirbaş, huzurlu bir seçim dilediğini belirterek, "Hiç kimse halkın parasını çaldığı gibi oylarını çalmaz inşallah.

Google Haberlere Abone ol
BDP’li Demirbaş: Hiç kimse halkın parasını çaldığı gibi oylarını çalmaz inşallah

BDP Gaziantep Büyükşehir Belediyesi eş başkan adayı Abdullah Demirbaş, huzurlu bir seçim dilediğini belirterek, "Hiç kimse halkın parasını çaldığı gibi oylarını çalmaz inşallah. Umarız ki birtakım kaygılarımız var şuanda aldığımız duyumlarla yapılacak bütün hilelerin kaygılarını taşıyoruz." dedi.

BDP Gaziantep Büyükşehir Belediye eş başkanı Abdullah Demirbaş ve eş başkan Ayhan Ünlü partililerle birlikte Mehmet Ali Eruslu ilköğretim Okulu’na gelerek oyunu kullandı. Seçimlerin demokratik bir yarış içerisinde geçmesini isteyen Demirbaş, oy çalınma endişesi yaşadıklarını belirtti. Demirbaş, "Hiç kimse halkın parasını çaldığı gibi oylarını çalmaz inşallah. Umarız ki birtakım kaygılarımız var şuanda aldığımız duyumlarla yapılacak bütün hilelerin kaygılarını taşıyoruz. Bunlar Türkiye’ye yakışan Türkiye’deki mevcut bahane çalması içinde olanlarda kendilerine yakışmayan hareketlerde bulunurlar. Demokrasi kazansın Türkiye kazansın. Bu ülkede herkes hakkettiği iradeyi alsın diyorum. Hiç kimse hırsızlığa temayül gösterip halkın iradesine engel olmasın." diye konuştu.

Sandıkta hile yapılmamasını isteyen Eş Başkan Ayhan Ünlü de, "Her şeyden önce bu sürecin huzurlu ve medeni bir şekilde geçmesi çok güzel bir şey. İnşallah sandıkta da hile olmaz. Bizlerde BDP olarak barışın kalıcı olmasını bu kanın durmasını istiyoruz." açıklamalarında bulundu.
CİHAN

Yorumlar