BDP Muş adayı Sezgin: Belediye’yi de gül gibi yöneteceğiz

Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) Muş Belediye başkan adayı Nimet Sezgin, yoldan geçenlere ve esnafa kırmızı gül dağıttı.

Google Haberlere Abone ol
BDP Muş adayı Sezgin: Belediye’yi de gül gibi yöneteceğiz

Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) Muş Belediye başkan adayı Nimet Sezgin, yoldan geçenlere ve esnafa kırmızı gül dağıttı. Sezgin gül dağıtırken, “Belediye’yi de gül gibi yöneteceğiz.” mesajı verdi.

BDP Muş Belediye başkan adayı Nimet Sezgin, bugün Şehir Stadyumu meydanında düzenlenecek olan Nevruz’a Muş halkını davet etti. Muş Alparslan Üniversitesi öğrencilerinin organize ettiği gül dağıtım programına; partililer ile eş başkan adayı Halide Budak da katıldı.
Zengök altında bulunan seçim bürosunda toplanan partililer, 6 ayrı ekiple Muş’un caddelerinde vatandaşı Nevruz’a davet etti. Belediye başkan adayı Nimet Sezgin’in de katıldığı program renkli görüntüler oluşturdu.

Sezgin, yaptığı konuşmada, “Ben üniversite gençliğinin bize verdikleri destek ve çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Gençler ilimizin aydınlığı ve huzurudur. Barışı ve huzuru her platformda destekleyen aydın geleceğimiz olan gençlerimizi kutluyorum. Gençlerimizin seçim öncesi gösterdikleri çabalarının seçimden sonra da göstermelerini umut ediyoruz. Sadece üniversiteli gençlerden ziyade Muş’un da kıymetli gençleri her zaman bizlere destek verdiler. Allah razı olsun diyorum.” ifadelerini kullandı.

BDP Muş eş belediye başkan adayı Halide Budak ise “Nevruz’a sundukları katkılardan dolayı ben de Muş gençliğine teşekkür ediyorum. Gençlerimiz bizlerle beraber esnafı dolaşacak ve kırmızı gül uzatacak. Barışa uzanan bu çalışmalarda herkesin desteklerini rica ediyoruz. Bize destek veren vermeyen herkese tekrar teşekkür ediyorum, yüreklerine sağlık.” diye konuştu.




CİHAN

Yorumlar