BDP Eş Genel Başkanı Demirtaş: Sandıklar açıldığında halkın iradesini göreceğiz

Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, oyunu Kayapınar ilçesindeki Şehit Jandarma Üsteğmen Tevfik Pehlivan Ortaokulu’nda kullandı.

Google Haberlere Abone ol
BDP Eş Genel Başkanı Demirtaş: Sandıklar açıldığında halkın iradesini göreceğiz

Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, oyunu Kayapınar ilçesindeki Şehit Jandarma Üsteğmen Tevfik Pehlivan Ortaokulu’nda kullandı. Demirtaş, sandıklar açıldığında halkın iradesini göreceklerini söyledi.

BDP lideri Demirtaş, oy kullanmak için okulun bahçesine seçmenler tarafından alkışlarla karşılandı. Demirtaş, eşiyle birlikte oyunu kullandı. Demirtaş, sandık başında yaptığı açıklamada, “Tüm siyasi partiler ve yurttaşlar açısından hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Umut ediyorum kazasız belasız sona erer. Sandıklar açıldığında hepimiz halkın iradesini, halkın siyasi partilere teveccühünü göreceğiz. Değerlendirmelerimiz ondan sonra yapacağız. Şu saate kadar ciddi bir seçim güvenliği ya da tehdidi olduğuna dair bilgi almadım. Bütün yurttaşların sandığa gelip oyunu kullanmasını istiyorum.” diye konuştu.
CİHAN

Yorumlar