BDDK üyeliğine İrfan Çevik atandı

İstifa sebebiyle boşalan Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu (BDDK) üyeliğine İrfan Çevik atandı. Atanma kararı Resmi Gazete’de yayımlandı. Kararda; "İstifa nedeniyle boşalan Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu üyeliğine kalan...

Google Haberlere Abone ol
BDDK üyeliğine İrfan Çevik atandı

İstifa sebebiyle boşalan Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu (BDDK) üyeliğine İrfan Çevik atandı. Atanma kararı Resmi Gazete’de yayımlandı.

Kararda; "İstifa nedeniyle boşalan Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu üyeliğine kalan süreyi tamamlamak üzere ekli listede adı belirtilen kişinin atanması; 5411 sayılı Bankacılık Kanununun 84 üncü ve 85 inci maddelerine göre, Bakanlar Kurulu’nca 2/6/2014 tarihinde kararlaştırılmıştır’’ denildi.

Adalet Bakanlığı Bakanlık Yüksek Müşavirliği’ne yapılan görevlendirme kararı da Resmi Gazete’de yer aldı. Yüksek Müşavirliğe, İstanbul Medipol Üniversitesi’nde öğretim üyesi olan Doç Dr. Halit Eyüp Özdemir getirildi. Görevlendirme kararında; "Açık bulunan 1’inci derece kadrolu Bakanlık Yüksek Müşavirliğine, İstanbul Medipol Üniversitesinde öğretim üyesi olarak görev yapan Doç. Dr. Halit Eyüp Özdemir’in görevlendirilmesi, 2992 sayılı Kanunun 16/A ve 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun 38'inci maddeleri uyarınca uygun görülmüştür’’ denildi.

Ayrıca Marmara Üniversitesi Rektörlüğü’ne Prof.Dr. Mehmet Emin Arat’ın, Erzincan Üniversitesi Rektörlüğü'ne Prof.Dr. İlyas Çapoğlu’nun atanması kararları da Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yer aldı. CİHAN

Yorumlar