BBP’li Ünsal’dan Arınç’a: Cemaatler sizden önce de vardı, sizden sonrada olacak

Büyük Birlik Partisi (BBP) Bursa İl Başkanı Ömer Ünsal, Bülent Arınç’ın dün Bursa’da cemaatleri yönelik yaptığı konuşmasında “Biz varsak, siz varsınız, biz yoksak siz de yoksunuz” şeklinde ki açıklamasına yönelik “Sizden önce de cemaatler vardı, sizden s.

Google Haberlere Abone ol
BBP’li Ünsal’dan Arınç’a: Cemaatler sizden önce de vardı, sizden sonrada olacak

Büyük Birlik Partisi (BBP) Bursa İl Başkanı Ömer Ünsal, Bülent Arınç’ın dün Bursa’da cemaatleri yönelik yaptığı konuşmasında “Biz varsak, siz varsınız, biz yoksak siz de yoksunuz” şeklinde ki açıklamasına yönelik “Sizden önce de cemaatler vardı, sizden sonrada cemaatler olacaktır” şeklinde karşılık verdi.

    BBP Bursa İl Divan Toplantısı düzenlendi. Ördekli Kültür Merkezi’nde düzenlenen toplantıya, BBP Bursa İl Başkanı Ömer Ünsal, BBP Yüksek İstişare Kurulu Başkan Yardımcısı Ekrem Alfatlı ve çok sayıda üye katıldı.

    17 Aralık Operasyonu’nu eleştiren BBP İl Başkanı Ömer Ünsal, “Bu ülkede bir yolsuzluk var ama hiç kimse bunu dile getirmek istemiyor. Bu ülkede paralel yapı yok, paralı yapı var” dedi.

    Hükümetin 'cambaza bak' diyerek ülke insanını yüzde 35 fakirleştirdiğini belirten Ünsal, “Şayet, böyle giderse fırtına, kasırgaya dönüşmektedir. Maalesef iktidar ise paralel maralel, haşhaşi, ananas gibi traji komik, kendisinin bile inanmakta zorluk çektiği sansasyonel kelimelerle, twitter siyaseti yapmaktadır.” şeklide konuştu. Bunun ülkeye hiçbir şey kazandırmayacağının altını çizen Ömer Ünsal, “Hükümet, meydanlarda cemaatlere saldıracağına, bunlarla uğraşacağına okul önlerinde çocuklarımızı zehirleyen uyuşturucu çetelerine, PKK’lı teröristlere saldırsın. Onları gündeme getirsin.” dedi. CİHAN

Yorumlar