BBP'li Kızılkaya: Akaydın, BBP'den özür dilemeli

Büyük Birlik Partisi (BBP) Büyükşehir Belediye başkan adayı Hulusi Kızılkaya, geçtiğimiz günlerde ‘Cumhuriyet Halk Partisi'ne saldıran, kapıları kırıp olay çıkartan kişilerin içinde Büyük Birlik Partililer de vardı’ diyen Antalya Büyükşehir Belediye Başk.

Google Haberlere Abone ol
BBP'li Kızılkaya: Akaydın, BBP'den özür dilemeli

Büyük Birlik Partisi (BBP) Büyükşehir Belediye başkan adayı Hulusi Kızılkaya, geçtiğimiz günlerde ‘Cumhuriyet Halk Partisi'ne saldıran, kapıları kırıp olay çıkartan kişilerin içinde Büyük Birlik Partililer de vardı’ diyen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın’a tepki gösterdi.

Kızılkaya, “Bizler seviyeli bir seçim olması için çalışıyoruz. Sayın Akaydın’ın, olayları çıkartanlar arasında Büyük Birlik Partililer olduğunu ileri sürmesi, gerçekle uzaktan yakından ilgisi olmayan bir konudur. Teşkilatımız, bugüne kadar temiz siyaset yapmış ve böylesi çirkin olayların içerisinde hiçbir zaman olmamıştır, asla da olmayacaktır." dedi.

Kızılkaya, "Bizler Akaydın’ın ruh halinin kötü olduğunu bildiğimiz için söylediği bu sözleri her ne kadar bir dil sürçmesi olarak görsek de Sayın Mustafa Akaydın’ı temiz siyaset yapmaya davet ediyor, tüm ‘Alperenlerimizden’ ve Büyük Birlik camiasından özür dilemeye davet ediyoruz.” şeklinde konuştu.
CİHAN

Yorumlar