BBP'li Çayır: Sonunda ölüm de olsa doğruları söylemeye devam edeceğiz

Büyük Birlik Partisi (BBP) Manavgat İlçe Başkanı Mehmet Çayır, 30 Mart mahalli idareler seçiminde bekledikleri neticeyi alamasalar da her zaman doğru bildiklerini söylemeye devam edeceklerini söyledi.

Google Haberlere Abone ol
BBP'li Çayır: Sonunda ölüm de olsa doğruları söylemeye devam edeceğiz

Büyük Birlik Partisi (BBP) Manavgat İlçe Başkanı Mehmet Çayır, 30 Mart mahalli idareler seçiminde bekledikleri neticeyi alamasalar da her zaman doğru bildiklerini söylemeye devam edeceklerini söyledi. Bugün olmasa da doğru ve ilkeli siyasetin her zaman destekçisinin kitleler halinde olacağına inandıklarını belirten Çayır, yerel seçimin galibinin, yanlışlar karşısında dik durarak doğruyu söyleyenler olduğunu kaydetti.

İlçe Başkanı Çayır, parti binasında yaptığı açıklamada, seçimlerin aklanma yeri olmadığını, aklanmanın yegane yerinin bağımsız mahkemeler olduğunu söyledi. AK Parti'nin 30 Mart mahalli idareler seçiminde itici, karalayıcı söylemler ve haksız ithamlarla toplumda uzlaşma yerine kutuplaştırdığını belirten Çayır, ötekiştirici siyasetin ülkede kardeşi kardeşe hakaret etme seviyesine düşürdüğünü kaydetti.

Ülkeyi yönetenlerin, siyasi olgu oluşturma adına masum insanlara yönelik hakaret ve iftiralarının Anadolu insanını derinden yaraladığını aktaran Çayır, merhum liderleri Muhsin Yazıcoğlu'ndan aldıkları siyasi terbiyenin 'her zaman dürüstlük, şeffaflık, güvenilirlik, hesap verebilirlik' olduğunu söyledi. Çayır, "Biz ölsek de her zaman doğru söylemeye devam edeceğiz. Dürüstlük her zaman şiarımız olacaktır. Bu seçimin galibi, haksızlık karşısında susmayarak doğruyu söyleyenler oldu. Doğru söylemeye de devam edeceğiz. Hiç bir zaman nokta kadar menfaat için virgül kadar eğilmeyeceğiz. İlkeli siyasetten hiçbir zaman taviz vermeyeceğiz. Seçim süresince doğrunun yanında olarak hep doğruları söyledik. Söylemeye de devam edeceğiz. Siyaseti de doğruları söylemek için yapıyoruz." dedi. CİHAN

Yorumlar