BBP'li Çayır: Milletin parası ile siyaset yapanlara hakkımızı helal etmiyoruz

Büyük Birlik Partisi (BBP) Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Remzi Çayır, milletin parası ile siyaset yapanlara haklarını helal etmediklerini söyledi.

Google Haberlere Abone ol
BBP'li Çayır: Milletin parası ile siyaset yapanlara hakkımızı helal etmiyoruz

Büyük Birlik Partisi (BBP) Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Remzi Çayır, milletin parası ile siyaset yapanlara haklarını helal etmediklerini söyledi. Çayır, davalarının adalet davası olduğunu belirtti.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Remzi Çayır, partisinin Polatlı adayı Nihat Konuk'un seçim koordinasyon merkezinin açılışını yaptı. Türkiye'de var olan adaletsizlikleri bilmeyenin olmadığını vurgulayan Çayır, "Şuanda bir seçim yapılıyor. Seçimde dahi adalet uygulayamayanlar, adil olamayanlar Türkiye'nin yönetiminde nasıl adalet sağlayacaklar. Seçimden seçime değil, her yıl para alıyor. ortak menfaatler olunca kimse ses çıkarmıyor. bu seçimden önce Ak Partililere söyleyin, hakkımızı helal etmiyoruz. MHP'lilere de helal etmiyoruz. CHP'lilere de helal etmiyoruz. Milletin parası ile siyaset yapanlara hakkımızı helal etmiyoruz. Adam 220 Trilyon almış milletin parası ile bayrak basıyor. Milletin parası ile reklam yapıyor. Milletin parası ile otobüs giydiriyor. Milletin parası ile kömür dağıtıyor. Bu nasıl adalet yav. CHP 120 Trilyon almış. MHP 65 Trilyon almış. Büyük Birlik yüzde 2,5 oy almış; sıfır kuruş. Sizin adaletiniz batsın. Ya hiç kimse para almayacak. Yada adam gibi adaletli dağıtacaksın. Siz düğmeyi yanlış iliklerseniz arkasının düzgün olma şansı yoktur. Bunların ilk düğmeleri de yanlış, son düğmesi de yanlış." diye konuştu.

13 yıl içeride kaldığını anlatan Remzi Çayır, "Siz hiç iktidar olmadığınız, onun için bol keseden atıyorsunuz. Siz imtihan olmadınız. Bekarsınız hanım boşamak kolay size. Biz çok imtihanlar olduk. Gece yarısı idama götürülen arkadaşlarımıza şahadet ettik." dedi.

Çayır, Hz. İbrahim ateşe atıldığında su taşıyan karınca gibi, vatandaşlardan oyunu vermesini, gerisini Allah'a bırakmalarını istedi.

CİHAN

Yorumlar