BBP'li Çayır: Köpek kudurmuşsa kuduz aşısı yapılmaz, itlaf edilir

Büyük Birlik Partisi (BBP) Manavgat İlçe Başkanı Mehmet Çayır, terör, çocuklara kötü muamele, öldürme ve cinsel tacizlerde idamın geri getirilmesi gerektiğini bildirdi. Yazılı ve görsel medyada da her geçen gün çocuk ölümlerinin yer...

Google Haberlere Abone ol
BBP'li Çayır: Köpek kudurmuşsa kuduz aşısı yapılmaz, itlaf edilir

Büyük Birlik Partisi (BBP) Manavgat İlçe Başkanı Mehmet Çayır, terör, çocuklara kötü muamele, öldürme ve cinsel tacizlerde idamın geri getirilmesi gerektiğini bildirdi.

Yazılı ve görsel medyada da her geçen gün çocuk ölümlerinin yer almasının toplum psikolojini bozduğunu belirten Çayır, son yıllarda kadın ve çocuk cinayetlerinin artmasındaki en önemli faktörün Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın sorunun köklü çözümüne yönelik neşter vuracak projeler sunamaması olduğunu savundu.

Konu ile ilgili parti binasında basın açıklaması yapan Mehmet Çayır, siyasetteki öfke dilinin toplum tabanına inmemesi için liderlerin konuşmalarına özen göstermesi gerektiğini kaydetti. Çocuk cinayetleri karşısında Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam'ın 'Çocuklarınıza güven verin, çığlık atmayı öğretin' sözünü, sorunun çözümü olmadığı günübirlik bir söz olduğunu ifade etti.

Çocuk tacizleri ve cinayetlerinde suçu işleyenlerin en ağır şekilde cezalandırılması gerektiğinin altını çizen Çayır, sözlerini şöyle sürdürdü: "Terör, çocuk cinayeti ve cinsel tacizlerde idamın geri gelmesini istiyoruz. Suçu işleyenler, yasalardaki boşluklardan yararlanarak belirli bir süre sonra cezaevlerinden salınıveriyor. Acılı aile acısıyla kalıyor. Ceza evinden salınan sokağa çıkınca yeniden aynı suçu işliyor. Çocuk suçlarında mutlaka idam geri gelmeli. Adana'da 6 yaşındaki Gizem'in elleri kolları bağlanarak bıçaklanarak öldürüldükten sonra üzerine benzin dökülerek yakma vahşetini gösteren bir kişinin cezası elbette idam olmalı. Yoksa anne Hatice Akdeniz'in acısını kim dindirecek. Bütün veteriner hekimler bilir ki 'kudurmuş bir köpeğe kuduz aşısı yapmanın bir anlamı olmaz. Köpek kurdurmuşsa itlafı şarttır. İtlaf edilmezse kuduzunu başka canlılara bulaştırır. Onun için toplum için tehlikeli olan kudurmuş insanlar için idam geri gelmeli." CİHAN

Yorumlar