BBP'li Çayır: Gerçek sülükler ayakkabı kutularında

Büyük Birlik Partisi (BBP) Manavgat İlçe Başkanı Mehmet Çayır, Başbakan Erdoğan'ın Hizmet Hareketi'ne yönelik 'sülükler' sözünü kınadı.

Google Haberlere Abone ol
BBP'li Çayır: Gerçek sülükler ayakkabı kutularında

Büyük Birlik Partisi (BBP) Manavgat İlçe Başkanı Mehmet Çayır, Başbakan Erdoğan'ın Hizmet Hareketi'ne yönelik 'sülükler' sözünü kınadı. Türkiye'de 77 milyonun 17 Aralık rüşvet ve yolsuzluk operasyonu sonrası kimlerin 'sülük' olduğunu gördüğünü belirten Çayır, gerçek sülüklerin devletin imkanlarından rant oluşturarak ayakkabı kutularına para saklayanların olduğunu kaydetti.

Çayır, 30 Mart mahalli seçimler kapsamında seçim irtibat bürosunda yaptığı açıklamada, Başbakan Erdoğan'ın kendisini beğenmeyen toplumun her kesimine hakaret etmede sınır tanımadığını söyledi.

Erdoğan'ın siyaset yapmada seviye düşüklüğünü ilk Mersin'de bir çiftçiye 'Ananı da al götür' diyerek başlattığının altını çizen Çayır, Başbakanın çapulcular, ateistler, komünistler, in, örgüt, çete, paralel devlet, paralel yapı, ur, virüs ve sokakta bile insanların konuşmadığı haşhaşi sözüyle dolu dizgin gittiğini söyledi.

AKP'nin üç dönemdir mağduriyet edebiyatıyla Anadolu insanını kandırarak üç defa iktidara geldiğini vurgulayan Çayır, "AKP'nin mağduriyet edebiyatı bitti. 17 Aralık'ta tüm Türkiye AKP'nin icraatını gördü. İktidarın yeni bir algı oluşturması lazımdı. Onu da Hizmet Hareketi'ne saldırmakta buldu. Çünkü başka yapacağı politikası kalmadı. 30 Mart bu yalan makinesine dönen iktidarın sonunu getirecek. Bu ülke insanının zekasıyla alay edenler 30 Mart'ta sandıktan dersini alacak. Bu millet kimin sülük olduğunu çok iyi biliyor. Kiminde ülkesi için çalıştığını alın teriyle kazandığı para ile çocuklarının nafakasını çıkardığını çok iyi biliyor. Güneş balçıkla sıvanmaz. AKP güneşi balçıkla sıvamaya kalkışıyor. Fakat kral çıplak." diye konuştu. CİHAN

Yorumlar