BBP’li başkan adayları Türk Kadınlar Birliği'ni ziyaret etti

Büyük Birlik Partisi (BBP) Kayseri Belediye başkan adayları, seçim çalışmalarına, Türk Kadınlar Birliği Kayseri Şubesi'ni ve Yeraltı Çarşısı esnafını ziyaretle devam etti.

Google Haberlere Abone ol
BBP’li başkan adayları Türk Kadınlar Birliği'ni ziyaret etti

Büyük Birlik Partisi (BBP) Kayseri Belediye başkan adayları, seçim çalışmalarına, Türk Kadınlar Birliği Kayseri Şubesi'ni ve Yeraltı Çarşısı esnafını ziyaretle devam etti. BBP İl Başkanı Yaşar Bekir Soğman, Türkiye genelinde kadın belediye başkan ve meclis üyesi adayı çıkaran partinin kendi partileri olduğunu söyledi. Kadınlara projelerini anlatan BBP'li başkan adayları, esnaf ziyaretinde Kenyalı turistlere Türkçe olarak partilerinin sloganını attırdı.

Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Yaşar Bekir Soğman, Büyükşehir Belediye başkan adayı Ali Saraçoğlu, Kocasinan Belediye başkan adayı İbrahim Özbek, Melikgazi Belediye başkan adayı Av. Zülfikar Ali Erdoğan, Kadın Kolları Başkanı Aysel Büyükbaş ve parti üyeleri Türk Kadınlar Birliği Kayseri Şubesi'ne nezaket ziyaretinde bulundu. Siyasetçilerden istekleri olduğunu belirten Türk Kadınlar Birliği Şube Başkanı Ayşe Uzunlu, “Bazı siyasi partiler erkek partisi görünümündedir. Bütün siyasi partilerin yapısında sadece kadın kolları oluşturarak seçim zamanında biz kadınları oy toplama aracı olarak kullanıyorlar. Biz kadınların siyasi partilerimizde de yönetimde bulunmasını ve karar verme mevkilerinde bulunarak fikirlerinden, duygularından faydalanılmasını istiyoruz.” diyerek siyasi partilere sitem etti.

“Haklısınız, fikirlerinize katılıyorum” diyerek konuşmasına başlayan Büyük Birlik Partisi Kayseri il Başkanı Yaşar Bekir Soğman, ”Büyük Birlik Partisi olarak kadınlarımıza en çok değer veren partiyiz. Kadınlarımızı sadece Anneler Günü ve ya 8 Mart Kadınlar Günü'nde hatırlayan bir siyasi görüşümüz yoktur. Ülke genelinde en fazla kadın belediye başkan adayı ve encümen adayı çıkaran parti konumuyla kadınlarımızı baş tacı yaptık.” dedi. Bunun üzerine memnuniyetini belirten Ayşe Uzunlu, BBP’ye tebrik ettiklerini belirterek, diğer partilere örnek olmasını istedi.

YERALTI ÇARŞISI ESNAFINA ZİYARET

30 mart yerel seçim çalışmalarına ara vermeden devam eden Büyük Birlik Partisi belediye başkan adayları, Yeraltı Çarşısı esnafını da ziyaret ederek oy istedi. Çarşı içerisinde bütün dükkanlara giren başkan adayları esnafın eli sıkarak projelerini anlattı. Bir ayakkabı mağazasında ayakkabı deneyen Kenyalı turistler karşılarında siyasileri görünce kısa süreli şaşkınlık yaşayan BBP Kocasinan Belediye başkan adayı İbrahim Özbek, turistlerin yanına giderek onlarla ilgilendi. Özbek, Kenyalılara Türkçe olarak, "En Büyük, Büyük Birlik Partisi" şeklinde slogan attırdı.
CİHAN

Yorumlar