BBP’den sanayicilere ziyaret

Büyük Birlik Partisi (BBP) Kayseri Büyükşehir Belediye başkan adayı Ali Saraçoğlu ve ilçe belediye başkan adayları Gelişen Sanayici ve İş Adamları Derneği'ni (GESİAD) ziyaret etti.

Google Haberlere Abone ol
BBP’den sanayicilere ziyaret

Büyük Birlik Partisi (BBP) Kayseri Büyükşehir Belediye başkan adayı Ali Saraçoğlu ve ilçe belediye başkan adayları Gelişen Sanayici ve İş Adamları Derneği'ni (GESİAD) ziyaret etti. Sivil toplum kuruluşlarının yerel yönetimlerde başarı için önemli olduğunu belirten Saraçoğlu, Kayseri’ye hizmet ederken sivil toplum kuruluşlarının fikirlerini dikkate alacaklarını söyledi.

BBP İl Başkanı Yaşar Bekir Soğman, Büyükşehir Belediye başkan adayı Ali Saraçoğlu, Melikgazi Belediye başkan adayı Zülfikar Ali Erdoğan, Kocasinan Belediye başkan adayı İbrahim Özbek, GESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Kınaş ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti. Samimi bir sohbet havasında geçen ziyarette, Büyük Birlik Partisi belediye başkan adayları projelerini iş adamlarıyla paylaştı.

Vatandaşa hizmet etmeye talip olduklarını dile getiren BBP Büyükşehir Belediye başkan adayı Ali Saraçoğlu, “Seçim çalışmaları içinde hazırladığımız projelerimiz var. Ancak kurum ve kuruluşları gezerek dikkatlerden kaçan konuları tespit etmek amacıyla sivil toplum kuruluşlarının öneri ve desteğine ihtiyacımız olacaktır. Vatandaşa hizmet için göreve geldiğimiz taktirde sivil toplum kuruluşlarının desteği, önerisi hatta ortak çalışmaları içinde olmayı istiyoruz. STK’lar, topluma hizmet eden kuruluşların göz ardı etmemesi gereken oluşumlardır. Büyük Birlik Partisi olarak halkın yanında, halkın faydasına, şehrimizdeki sürdürülebilir yaşamları destekleyen projeleri uygulamayı amaçlıyoruz.” dedi.

Siyasetin ve ülke gündeminin ağırlık sohbet konusu olduğu ziyarette GESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Kınaş, misafirlerine seçim çalışmalarında başarılar diledi. Kınaş, “Ülke ve şehirleri yöneten zihniyetlerin dürüstlükten ayrılmadan, insan odaklı ve vefa duygusunu unutmaması gerekir. Türk halkının bu tür yöneticilere ihtiyacı vardır. 30 Mart seçimlerinin kavgasız ve hayırlı bir şekilde sonuçlanmasını diliyorum. Büyük Birlik Partisi adaylarına da başarı diliyorum.” diye konuştu.
CİHAN

Yorumlar