BBP Muğla Büyükşehir adayı Akın'dan birlik çağrısı

BBP Muğla Büyükşehir Belediye başkan adayı Harun Akın, "Türk milleti olarak birçok badireler atlattık, hepsinin de üstesinden geldik.

Google Haberlere Abone ol
BBP Muğla Büyükşehir adayı Akın'dan birlik çağrısı

BBP Muğla Büyükşehir Belediye başkan adayı Harun Akın, "Türk milleti olarak birçok badireler atlattık, hepsinin de üstesinden geldik. Yeter ki biz birlik ve beraberliğimizi koruyalım. Azimle her sıkıntı ve problemin üstesinden geleceğimizden hiç kimsenin şüphesi olmasın." dedi.

Türkiye'nin zor günlerden geçtiğini, bu günlerin birlik ve beraberlik içinde atlatılabileceğini belirten Akın, "Ülke genelinde olduğu gibi her gittiğimiz yerde insanlarımızın mutsuz, umutsuz olduğunu gördük, görüyoruz. Ben bu nedenle Muğlalı hemşehrilerime seslenmek istiyorum. Korkaklık yok, uyuşukluk yok, teslimiyet yok. Bizler sözde değil, özde ülke sevdalısıyız, millet sevdalısıyız, Muğla sevdalısıyız. Onun için çıktık bu yola. Değerlerimize, vatanımıza, milletimize sahip çıkma adına bir olalım, beraber olalım istiyorum. Muğla'dan Ankara'ya yalana, talana hep birlikte haykıran ses olalım istiyorum. Onun için desteklerinizi, oylarınızı istiyorum. Bunu yerelde başaralım ve Türkiye'ye örnek olalım." şeklinde konuştu. CİHAN

Yorumlar