BBP Muğla adayı Akın: Hizmet getirmek için iktidar olmaya gerek yok

BBP Muğla Büyükşehir Belediye başkan adayı Harun Akın, vatandaşa hizmet etmenin bir sevda işi olduğunu belirterek, "Yerel yönetim de iktidardan olursa oraya hizmet gelir anlayışını kabul etmiyoruz.

Google Haberlere Abone ol
BBP Muğla adayı Akın: Hizmet getirmek için iktidar olmaya gerek yok

BBP Muğla Büyükşehir Belediye başkan adayı Harun Akın, vatandaşa hizmet etmenin bir sevda işi olduğunu belirterek, "Yerel yönetim de iktidardan olursa oraya hizmet gelir anlayışını kabul etmiyoruz. Hizmet her alanda, her yerde gönül işidir. Yapılmak istenildiğinde her şartta, her koşulda yapılır." dedi.

BBP'nin Dalaman ilçesindeki seçim bürosu törenle açıldı. Törene Muğla İl Başkanı Murat Yalçınkaya, Büyükşehir adayı Akın, Dalaman Belediye Başkanı Recep Bozkurt ve çok sayıda partili katıldı. Harun Akın, burada yaptığı konuşmada, "Ülkemiz malum doğru yönetilmiyor, iyiye gitmiyor. Yerel yönetim de keza yine öyle. Bunun için de biz şunu diyoruz, hangi siyasi mensubu, görüşü olursanız olun farketmez, gelin ülkemiz adına, sevdamız olan, yaşadığımız, nefes aldığımız Muğla adına bir ve beraber olalım, beraber hakettiğimiz hizmetleri, değerleri alalım." ifadelerini kullandı. Türkiye genelinde partilerinin yönettiği 80 belediye olduğuna dikkat çeken Akın, "Bu belediyelerin yaklaşık yüzde 90'ını iktidar partisinden devraldık. Bu geçtiğimiz beş yıllık dönem içerisinde yapılan hizmetlere baktığınızda, iktidar partisinin zamanında yapılan hizmetlerin üç katı hizmetler yapılmıştır. Belediyelerin tamamı borçlu olarak devralınmış, şu anda hiçbir belediyemizin borcu yoktur, kasasında da parası vardır." diye konuştu. CİHAN

Yorumlar