BBP İl Başkanı Bağcı: Milletin geniyle oynadılar

Demokrat Parti (DP) Antalya İl Başkanı Hasbi Ünal, HSYK yasasıyla ilgili vatandaşta 'Cumhurbaşkanı onaylamaz' düşüncesi olduğunu, ancak tersinin gerçekleştiğini ifade ederek, "AK Parti'nin, Türkiye'yi idare eden sayın Başbakan Erdoğan'ın, sayın Cumhurbaş.

Google Haberlere Abone ol
BBP İl Başkanı Bağcı: Milletin geniyle oynadılar

Demokrat Parti (DP) Antalya İl Başkanı Hasbi Ünal, HSYK yasasıyla ilgili vatandaşta 'Cumhurbaşkanı onaylamaz' düşüncesi olduğunu, ancak tersinin gerçekleştiğini ifade ederek, "AK Parti'nin, Türkiye'yi idare eden sayın Başbakan Erdoğan'ın, sayın Cumhurbaşkanı Gül'ün ülkenin nereye gittiğini kendilerinin de anladığını tahmin etmiyorum." dedi. Büyük Birlik Partisi (BBP) Antalya İl Başkanı Bekir Bağcı da "Maalesef Başbakan bu ülkeye sahip çıkmadığı gibi, bu milletin gelenekleriyle oynuyor, genini bozuyor. Milleti birbirine düşürmeye çalışıyor ama bu millet öyle bir millet değil." dedi.

Ünal, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunurken, şu ifadeleri kullandı: "Ülke bir yere gidiyor, bir yere götürülüyor ama nereye götürüldüğünü ne ben anlıyorum, ne vatandaş anlıyor, ne de kendilerinin anladığına inanmıyorum. Ülke bir tarafa gidiyor, inşallah sonuç hayırlı olur." Son günlerde yaşanan gelişmeler de dikkate alındığında, AK Parti'nin oy kaybedeceğine inandığını ifade eden Ünal, "Ben vatandaşın sağ duyusuna güveniyorum. Bunları getirdikleri gibi, bunların oy kaybına uğrayacaklarına, geldikleri yere gideceklerine inanıyorum. Ne olursa olsun vatandaş görüyor. Milletin, 'Ne oluyor? Nereye gidiyoruz?' diye büyük endişesi var. Vatandaştan kopuk siyaset izleniyor bunu yapan partinin ömrü uzun olmaz." diye konuştu.

"EMANETE SAHİP ÇIKMAMIZ LAZIM"

Büyük Birlik Partisi (BBP) Antalya İl Başkanı Bekir Bağcı da "Sayın Başbakan 17 Aralık'tan sonra paralel yapıdan, dış güçlerden, örgütlerden bahsediyor. Örgütlerle kimlerin bağlantılı olduğu ortaya çıktı. Bu kaset konuşmalarını dinlemiştir. Sayın Başbakan şu an ülkeyi uçuruma götürüyor. Ecdat ülkeyi bu şekilde emanet etmedi. Ecdadımız ülkeyi bize, milletin temel değerlerini korumamız için emanet etti. Birilerine peşkeş çekmek, milletin geniyle oynamak için emanet etmedi. Emanete sahip çıkmamız lazım. Maalesef Başbakan bu ülkeye sahip çıkmadığı gibi, bu milletin gelenekleriyle oynuyor, genini bozuyor. Milleti birbirine düşürmeye çalışıyor ama bu millet öyle bir millet değil. Millet direksiyonu ehline emanet edecek. bir gün gelecek dürüst insanlar bu ülkenin başına gelecek inşallah." ifadelerini kullandı.

CİHAN

Yorumlar