BBP Genel Başkanı Destici'den Miraç Kandili mesajı

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Miraç Kandili’nin ümitlerin ve kararlılıkların artmasına vesile olmasını diledi. Kandil mesajı yayımlayan Destici, "Gönüllerimizin müstesna bir coşku yaşadığı, Yüce Allah’ın...

Google Haberlere Abone ol
BBP Genel Başkanı Destici'den Miraç Kandili mesajı

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Miraç Kandili’nin ümitlerin ve kararlılıkların artmasına vesile olmasını diledi.

Kandil mesajı yayımlayan Destici, "Gönüllerimizin müstesna bir coşku yaşadığı, Yüce Allah’ın affıyla günahlardan arınmayı umduğumuz kutlu bir zaman dilimi olan bu gece, aynı zamanda Kur’an ayı olarak da kabul edilen rahmet ve mağfiret mevsimi mübarek Ramazan ayına yaklaştığımızın da müjdecisidir." dedi.

"Yüce Allah’tan, bizlere bu gecenin feyzinden ve bereketinden istifade ederek; müminin Miracı olarak tarif edilen Salâtı yaşayabilmeyi, zahirden batınımıza giden ve sonucu Allah’a ulaşan 'doğru yol' üzere bir yaşama vesile olmasını niyaz ediyorum." diyen Destici, "Dileğimiz ve duamız odur ki bu kutlu gecede edeceğimiz dua ve yakarışlar; manen büyük sıkıntılar içerisinde olan insanlığın ve her türlü zulme uğrayan, yurtlarından kovulan, özgürlükleri ellerinden alınan tüm Müslüman kardeşlerimizin kurtuluşuna, ümitlerinin ve kararlılıklarının artmasına, vesile olsun. Bu duygu ve düşüncelerle, partim ve şahsım adına; aziz milletimizin, tüm soydaş ve dindaşlarımızın, Soma’da hayatını kaybeden işçi kardeşlerimizin, şehit ve gazi ailelerimizin Miraç Kandili’ni tebrik ediyor, dua ve ibadetlerinin kabulünü Cenab-ı Allah’tan diliyorum." ifadelerini kullandı.

CİHAN

Yorumlar