BBP Genel Başkanı Destici: Bu temiz ellerimizi size, tutmanız için uzatıyoruz

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, seçim çalışmalarına İslahiye'de devam etti.

Google Haberlere Abone ol
BBP Genel Başkanı Destici: Bu temiz ellerimizi size, tutmanız için uzatıyoruz

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, seçim çalışmalarına İslahiye'de devam etti. Cuma namazından sonra İslahiye Pazar Meydanı'nda yapılan mitinge binlerce kişi katıldı.

Gaziantep’in İslahiyeki mitinge BBP Genel Başkanı Mustafa Destici ile birlikte İslahiye Belediye Başkanı Malike Uludağ, İslahiye Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Uludağ ve Sanatçı Esat Kabaklı katıldı. Genel Başkan Destici’in konuşmalarından önce sanatçı Esat Kabaklı söylediği şarkılarla halkı coşturdu.

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, seçim çalışmaları için geldiği İslahiye’de halkın coşkulu tezahüratlarıyla karşılandı. Konuşmasına; Niğde'de şehit düşen askerler ve Mersin'de kaza sonucu vefat eden vatandaşlara başsağlığı ile başlayan Destici, iktidar olmaları halinde taşeron işçilere kadro sözü verirken ayrıca asgari ücreti vergiden muaf yaparak bin 200 TL'ye çıkaracaklarını belirtti. 21 yıldır tertemiz bir siyasi parti olduklarını belirten Destici, "Bu temiz ellerimizi size, tutmanız için uzatıyoruz. İktidara gelmemiz halinde ülkede savurganlığı, israfı bitireceğiz."

Destici, bu iktidarın yaptığı düzenlemeyle siyasi partilerin seçim çalışmaları için aldığı 315 trilyon parayı da israf olarak nitelendirdi ve bu düzenlemeyi de kaldıracaklarını belirtti. Konuşmasının sonunda, ismi Muhsin olan bir çocuğu kucağına alan Destici, miting alanını dolduran vatandaşlara yeni doğan çocuklarına Muhsin ismini koymalarını istedi.

İslahiye Belediye Başkanı Malike Uludağ da belediye başkanı olarak hiçbir zaman makam ve koltuk sevdalısı olmadıklarını, daima hizmet ettiklerini, hizmet insanı olarak başladıklarını, öyle de devam edeceklerini söyledi. Uludağ, 'İslahiye’de hizmet yapmadı ve müteahhitlerle anlaştı' diye ortalıkta kara propaganda yapıldığını söyledi. Uludağ, "Eğer böyle bir şey varsa bunu ispatlarsanız adaylıktan da başkanlıktan da çekileceğim." dedi. CİHAN

Yorumlar