BBP: Dürüst ve hesap verebilecek insanları aday yaptık

Büyük Birlik Partisi (BBP) seçimlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Gürhan, Aksu’da yapılacak Antalya mitinginin hazırlıklarını görmek için Antalya’ya geldi.

Google Haberlere Abone ol
BBP: Dürüst ve hesap verebilecek insanları aday yaptık

Büyük Birlik Partisi (BBP) seçimlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Gürhan, Aksu’da yapılacak Antalya mitinginin hazırlıklarını görmek için Antalya’ya geldi. BBP Aksu İlçe Teşkilatı'nı da ziyaret eden Gürhan dürüst ve hesap verebilecek insanları aday yaptıklarını belirterek, “Aksu’da adayımız büyük oy farkıyla seçimi kazanacak, buna inancımız tam.” dedi. Aksu BBP Belediye başkan adayı İsa Yıldırım ise milli mücadele ruhu başlatıldığını söyledi.

Ahmet Gürhan, Büyükşehir Belediye başkan adayı Hulusi Kızılkaya, Genel Sekreter Yardımcısı Murat Kanat, Muratpaşa Belediye başkan adayı Veysel Demir, Kumluca Belediye başkan adayı İbrahim Tamtürk, Finike Belediye başkan adayı İsmail Arslan ve il başkan vekili Nihat Büyükgebiz ile Aksu BBP teşkilatını ziyaret etti. BBP Aksu adayı İsa Yıldırım ve meclis üyesi adayları ile görüşen Gürhan, “Aksu’da adayımız İsa Yıldırım büyük oy farkı ile yeniden seçilecek. Biz sadece oy getirecek insanları aday olarak seçmedik, bizim gibi dürüst, hesap verecek insanları aday yaptık. Bu konuda da Aksu adayımıza kefiliz. Vatandaş şeffaf, dürüst, güvenilir başkan istiyor. Bu millet hırsızlardan bıktı. Artık hizmetten çok, dürüst, düzgün insan istiyor. BBP adaylarını seçerken biz bunlara dikkat ettik. Şeffaf olup, birlikte belediyecilik yapacağız. Her şeyi milletle yapacağız, hatadan dönmesini bileceğiz. Antalya’daki diğer adaylarımız da Aksu adayımız da çok kaliteli çalışmalar yapıyor. ” dedi.

"BİZİ ARKADAN YÖNETEN GÜÇLER YOK"

Ziyarette konuşan BBP Büyükşehir Belediye başkan adayı Hulusi Kızılkaya, “Bizim arkamızda bizi yöneten güçlerimiz yok. BBP’nin tek derdi millet. Vatandaşın canı çıkartılıyor, milletin rövanş zamanı. Bunu da BBP ile yapacak. Bizim belediyeciliğimizde halka kapılarımız her zaman açık olacak.” diye konuştu.

Aksu Belediye Başkanı ve BBP Aksu Belediye Başkan Adayı İsa Yıldırım ise Aksu’da milli mücadele ruhu başlatıldığını ifade etti. Yıldırım, “Biz Aksu’da bütün partilerin karışımı ile milli mücadele ruhu başlattık. Halkın ihtiyacı olan dürüstlük BBP’de var. Amacımız uçuk hayaller vaat ederek milleti kandırmak değil, dürüstlükle neler yapılabileceğini göstermek. Aksu’da biz ilkleri yaptık, bunları dürüstlüğümüzle başardık. Vatan diyen, çocukların geleceğini düşünen ister AKP’li ister MHP ya da CHP’li olsun hepsine kapımız açık.” şeklinde konuştu. CİHAN

Yorumlar