BBP Diyarbakır adayı Dadak: Muhsin Yazıcıoğlu kalleşçe bir suikaste uğramıştır

Büyük Birlik Partisi (BBP) Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi başkan adayı Mehmet Dadak, Türkiye’de şu an tek alternatif partinin BBP olduğunu söyledi.

Google Haberlere Abone ol
BBP Diyarbakır adayı Dadak: Muhsin Yazıcıoğlu kalleşçe bir suikaste uğramıştır

Büyük Birlik Partisi (BBP) Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi başkan adayı Mehmet Dadak, Türkiye’de şu an tek alternatif partinin BBP olduğunu söyledi. Dadak, “Büyük Birlik Partisi, Türkiye’de büyük bir misyondur. Kuruluşundan bu yana tamamen milletin ve halkının yanında yer almıştır. Merhum rahmetli büyüğümüz Muhsin Yazıcıoğlu, Türkiye’de satın alınamayan karanlık güçlerin, pazarlık etmeyen mason lobilerinde tek siyasi liderdi. Hep adil davranmıştır, hiç kimseyi kırmamıştır, kalleşçe bir suikaste uğramıştır. Bunun içindir ki BBP şu an tek alternatif partidir.” dedi.

BBP Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi başkan adayı Mehmet Dadak, yaptığı yazılı açıklamada seçim çalışmaları hakkında bilgi verdi. Dadak, 30 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde Diyarbakır’da önemli oranda oy alacaklarına inandıklarını belirtti. Dadak, rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu’nun dava arkadaşları olduklarını ve onun ışığında yürüyerek halka hizmet ettiklerini söyledi. Dadak, “Büyük Birlik Partisi, Türkiye’de büyük bir misyondur. Kuruluşundan bu yana tamamen milletin ve halkının yanında yer almıştır. Merhum rahmetli büyüğümüz Muhsin Yazıcıoğlu, Türkiye’de satın alınamayan, karanlık güçlerin pazarlık etmeyen mason lobilerinde tek siyasi liderdi. Halkı tarafından sevilen sayılan bir dürüst değerdi. Ömrünü ilahi kelimetullah davasına adamış, dünya mazlum ve Müslümanların yanında yer alan, bu uğurda mücadele etmiş ve canını, malını, hatta siyasi kariyerini hiçe sayıp hak ve haklının yanında olmuştur. Hep adil davranmıştır hiç kimseyi kırmamıştır kalleşçe bir suikaste uğramıştır. Biz de onun dava arkadaşları olarak bu çizgide milletimize hizmet ve Hakk'a hizmetçiliği şiar edinmişiz. Yerel yönetimlere talip olan biz Büyük Birlik Partisi olarak milletimizin layık olduğu hizmetlerle buluşturma noktasında elimizden geleni yapmış ve yapacağız.” dedi.

Büyük Birlik Partisi’ne gönül vermiş siyasetçilerin en büyük projesinin haksızlık ve yolsuzluğa izin vermeme olduğunu anlatan Dadak, şunları ifade etti: “Bugüne kadar Büyük Birlik Partisi'ni takip eden insanların görevi ve şehit liderimiz rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu’nun insan hakları ve özgürlüklerinin tamamen açılması için ki başörtüsü sorunu ilkokuldan üniversiteye ve kamusal alan olmalı kaydı her yerde Büyük Birlik Partisi halkın yanında, yolsuzlukların karşısında dik duran bir partimizdir. Bu seçimlerin ülkemize ve bölgemiz için hayırlara vesile olmasını huzur ve güven içinde geçmesini temenni ederim. Türkiye’de tek alternatif parti Büyük Birlik Partisidir.”

CİHAN

Yorumlar