BBP'den FETÖ'ye tepki

BBP Genel Başkanı Destici: "Bu kahpece, vahşice Meclisimizi bombalayan, insanlarımızı şehit eden hainler için de mutlaka idam cezasının geri getirilmesi gerekiyor"

Google Haberlere Abone ol
BBP'den FETÖ'ye tepki
Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, FETÖ'nün darbe girişimini öğrendikleri ilk andan itibaren darbeye karşı duruş sergilediklerini söyledi.

Eskişehir Vilayet Meydanı'nda toplanan vatandaşlar, ellerindeki Türk bayraklarıyla FETÖ'nün darbe girişimini lanetleyen sloganlar attı.

Saygı duruşunda bulunup, İstiklal Marşı'nı okuyan vatandaşlar, olaylarda hayatını kaybedenler için okunan Kur'an-ı Kerim'i dinleyip, dua etti.

Demokrasi nöbetine katılan BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, konuşmasında, darbe girişimini öğrendikleri ilk andan itibaren darbeye karşı duruş sergilediklerini ifade etti.

BBP'lilerin tankların karşısına dikildiğini söyleyen Destici, "Çünkü biz Alperenler olarak 'Namlusunu milletine çevirmiş tanka selam durmam' diyen şehit Muhsin Yazıcıoğlu'nun dava arkadaşlarıyız. Meclisin bombalandığını duyunca Meclise gittik. Sonuna kadar milli iradenin yanındayız. Rabbim şehitlerimize rahmet eylesin. Bunu yapanlar bu memleketin evladı olamaz." dedi.

Destici, idam cezasının mutlaka geri getirilmesi gerektiğini belirterek, "BBP olarak 'Küçük yaşta çocuklarımızı kaçırıp tecavüz ettikten sonra öldüren cinsi sapıklar için ve askerimizi, polisimizi şehit eden hainler için idam cezası gelsin' diye 2 milyon imza verdik, Mecliste bekliyor. Bu kahpece, vahşice Meclisimizi bombalayan, insanlarımızı şehit eden hainler için de mutlaka idam cezasının geri getirilmesi gerekiyor." ifadelerini kullandı.
bbp

Yorumlar