BBP Bursa adaylarını açıkladı

BBP, Bursa Büyükşehir ve ilçe belediye başkan adaylarını bir basın toplantısıyla açıkladı.

Google Haberlere Abone ol
BBP Bursa adaylarını açıkladı

BBP, Bursa Büyükşehir ve ilçe belediye başkan adaylarını bir basın toplantısıyla açıkladı. Şükraniye Mahallesi'ndeki il binasında düzenlenen toplantıda konuşan İl Başkanı Ömer Ünsal, yerel seçimlere yükselen bir parti olarak gireceklerini söyledi. Her geçen gün BBP’nin halkın teveccühüne mazhar olduğunu belirterek, “Siyasetin zor olduğu ve ülkenin karmakarışık olduğu bir dönemde inşallah BBP'li kardeşlerimizde Bursa’yı yönetmeye aday bir parti olarak, ‘Birlikte büyük belediyecilik’ diyerek yerel seçimlere başlamış bulunuyoruz.” şeklinde konuştu.

BBP Bursa Büyükşehir Belediye başkan adayı Ekrem Alfatlı ise çok çetin, haksız ve adaletsiz bir ortamda yerel seçimlere gittiklerini iddia ederek, “Sadece kendi imkanlarıyla siyaset yapan BBP'nin önünde 30 Mart seçimleri var. ‘Birlikte büyük belediyecilik’ sloganımızla, Bursa özelinde de ‘Şehir medeniyettir’ sloganıyla inşallah Bursalıların karşısında olacağız.” dedi. Alfatlı, projelerini dönem dönem açıklayacaklarını, en büyük projeleri olan şehir dönüşümünü ise Bursa’nın kalbine bıçak gibi saplandığını söylediği Doğanbey TOKİ konutlarından başlatacaklarını ifade etti.

BBP BURSA ADAYLARI

BBP Bursa adayları şunlar: Büyükşehir Ekrem Alfatlı, Büyükorhan Nazim Aydın, Gürsu Hüseyin Çetin, Harmancık Ali Atılgan, İznik Şahin Dündar, Karacabey Bülent Turan, Keles Emin Yalçın, Kestel Mesut Yenilmez, Mudanya Dilek Ersezen, Mustafakemalpaşa Fatih Yılmaz, Gemlik Mehmet Gebeş, Nilüfer Adem Şahinci, Orhaneli Ahmet Ertem, İnegöl Hüseyin Yenidoğan, Osmangazi Selahattin Çelt, Yenişehir Arif Yolaçıcı, Yıldırım Abdulaziz Özkılıç ve Orhangazi Erdal Şentürk. CİHAN

Yorumlar