BBP Bursa adayı Özkılıç: Yıldırım’ı köylülükten kurtarmak için göreve talibiz

Büyük Birlik Partisi (BBP) Bursa Yıldırım Belediye başkan adayı Aziz Özkılıç, ilçenin kötü yönetimden dolayı günden güne köyleştiğini belirterek, “Yıldırım’da dik durup hiçbir yerle pazarlığa girmeyen ve belediye parasını milletin çocuğunun süt ve ekmek.

Google Haberlere Abone ol
BBP Bursa adayı Özkılıç: Yıldırım’ı köylülükten kurtarmak için göreve talibiz

Büyük Birlik Partisi (BBP) Bursa Yıldırım Belediye başkan adayı Aziz Özkılıç, ilçenin kötü yönetimden dolayı günden güne köyleştiğini belirterek, “Yıldırım’da dik durup hiçbir yerle pazarlığa girmeyen ve belediye parasını milletin çocuğunun süt ve ekmek parası olarak gören zihniyete ihtiyaç var.” dedi.

Büyük Birlik Partisi Bursa teşkilatı tarafından Kaplıkaya cazibe merkezinde düzenlenen tanışma toplantısında konuşan başkan adayı Aziz Özkılıç, Yıldırım’ı iyi bildiklerini ve projelerinin hazır olduğunu söyledi. Toplantıya BBP Bursa İl Başkanı Ömer Ünsal da katıldı.
Yıldırım’ın büyük problemlerle boğuştuğunu anlatan Aziz Özkılıç, “Yıldırım on yıldır neredeyse sıfır hizmet almış ve hizmet alıyor gibi görünen bir yer. On yıldır aynı belediye başkanı, aynı parti ve iktidarın belediyesi olmasına rağmen köylülükten kurtulamadığı gibi, köylüleşmeye devam etmiş. Çarpık yapılaşma devam etmiş ve bugün yüzde 60-70’i kaçak yapılaşmaya boğulmuş ve trafiği felç noktasına gelmiş ve birçok problemi olan bir ilçemiz.” şeklinde konuştu.

İlçede fakir sayısının arttığını, okul ve sağlık tesislerinin yetersiz olduğunu altını çizen BBP Yıldırım Belediye başkan adayı Aziz Özkılıç, şunları söyledi: “Şimdi biz Büyük Birlik Partisi olarak bu problemlere çözüm bulmak ve bu sıkıntılara çare olmak adına aday olduk. Projelerimiz hazır, bu işe uzun süredir hazırlanıyorduk. Yıldırım'ın sıkıntılarını biliyoruz. Bu sıkıntıların çözülmesi için gerçekten dik duran, hiçbir yerle pazarlığa girmeyen, hiçbir kuruluşla pazarlık yapmayan insanlara ihtiyaç var. İkinci olarak bu parayı gerçekten milletin çoluğunun çocuğunun süt parası, ekmek parası olduğunu bilerek harcayacak bir zihniyete ihtiyaç var.” CİHAN

Yorumlar