BBP Bafra Seçim Koordinasyon Merkezi açıldı

Büyük Birlik Partisi (BBP) Bafra Seçim Koordinasyon Merkezi açıldı. Çilhane Mahallesi Baltaoğlu Sokak'ta düzenlenen açılışa BBP Bafra Yönetimi ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Google Haberlere Abone ol
BBP Bafra Seçim Koordinasyon Merkezi açıldı

Büyük Birlik Partisi (BBP) Bafra Seçim Koordinasyon Merkezi açıldı.

Çilhane Mahallesi Baltaoğlu Sokak'ta düzenlenen açılışa BBP Bafra Yönetimi ve çok sayıda vatandaş katıldı. BBP Bafra Belediye başkan adayı Serhat Murtazaoğlu, açılışta yaptığı konuşmada, "1930`da Bafra Türkiye'nin ilk ihracatını yapmış. Tütününü Amerika`ya satmış. Ne olmuşta 82 yıl sonra Bafra bir köy haline gelmiş? Köy de olamaz. Köylerin havası, suyu, trafiği yoktur ancak Bafra’da bunlar en uç noktalarda. Yollarımız, caddelerimiz araç yığını halinde, esnafımız iş yapamaz durumda sıkıntı büyük otopark yapacağız diyen arkadaşlara sesleniyorum. Otoparkları nereye yapacaksınız? Bunun planlaması var mı? İnternetten resimler indiriliyor gösteriliyor. Önce planlanması gerekiyor sonra eğitim verilmesi gerekiyor. Bafra’nın temel alt yapısı yapılmış, yağmur yağdığında her yer göl. 150 milyon TL para harcanmış. Bu sorun devam ediyor ve bu milletin sırtındadır tekrar yapılacak yapılmak zorunda. Bafra’nın geçmiş bir tarihi dokusu vardı yok ettik.

"Bafra’da spor yok. Bir tane 1930 Bafrasporumuz var, 3.Lig’e çıkıyor sonra amatör lige geri düşüyor. Alt yapı yok. Ne spor altyapısı, ne şehir alt yapısı nede ticari alt yapısı var Bafra’nın, hiç biri yok. BBP teşkilatı olarak buna yemin ettik. Bafra’yı yeni Bafra yapacağız." diyen Murtazaoğlu, "Bu sorunları Belediye başkanı, Belediye meclisi, Kent konseyi yapamaz bunu millet yapar. Birlikte olalım Bafra’yı yeni bir Bafra yapalım. İş ve İstihdamı yükseltmek için Bafra’nın ürünlerini markalaştırmak zorundayız. Sığınma evleri yok. Kadın hiç düşünülmüyor Bafra’da. Kent konseyi var, gençlik konseyi yok. Çocuk hakları yok Bafra’da biz bunu sağlayacağız. Avrupa Birliği fonlarını da alacağız inşallah, bu bölgede hiç kullanılmamış bu fonlar. Avrupa birliği fonlarını kullanmamız gerekiyor." dedi. CİHAN

Yorumlar