BBP Aydın'da Nazilli ve Söke adaylarını açıkladı

BBP Aydın İl Başkanı Mehmet Yeter, “İnsanlar siyaset yaparken, birbirlerini eleştirirken ve tenkit ederken hakaret etme hakkına sahip değildir.

Google Haberlere Abone ol
BBP Aydın'da Nazilli ve Söke adaylarını açıkladı

BBP Aydın İl Başkanı Mehmet Yeter, “İnsanlar siyaset yaparken, birbirlerini eleştirirken ve tenkit ederken hakaret etme hakkına sahip değildir.” dedi. Aday tanıtım toplantısında konuşan Yeter Nazilli’de Halil Emin Kahramanoğlu, Söke’de Mehmet Barlak'ın belediye başkan adayları olduğunu belirtti. Daha önceden Efeler, Germencik, Köşk ve Kuşadası adaylarını açıklayan Yeter, diğer adayları da önümüzdeki günlerde açıklayacaklarını ifade etti.

İl Başkanı Yeter, toplantıda yaptığı konuşmada şunyarı kaydetti: "Bugün milleti yönetenler, birbirlerine hakaret ediyorlar. Bu durum, toplumda daha büyük bir güven bunalımına ve insanların birbirine düşman hale gelmesine sebep olmaktadır. Topluma yön veren hiçbir insan bu milleti bölme, kamplaştırma ve birbirine düşürme hakkına sahip değildir. Bunu yapan her kim olursa olsun bu hatadır." TBMM’de yaşanan çeşitli olaylara da atıfta bulunan Mehmet Yeter, görüşmelerde yaşanan hakaret ve darp gibi olayların, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni temsil eden milletvekillerine yakışmadığını vurguladı. CİHAN

Yorumlar