Bayraktar'dan Açıklama Geldi

Serbest kalan Abdullah Oğuz Bayraktar, "Adalet başka bir şey yok. Daha bizi temizlemeleri lazım. Onlar da bilmiyor, kimse bilmiyor" dedi.

Google Haberlere Abone ol
Bayraktar'dan Açıklama Geldi

'17 Aralık Operasyonu' kapsamında gözaltına alınanlar arasında yer alan Abdullah Oğuz Bayraktar'ın da aralarında bulunduğu 14 şüphelinin mahkemedeki sorgu işlemleri tamamlandı. "Suç işlemek amacıyla örgüt kurma, suç işlemek amacıyla kurulan örgüte üye olma, resmi belgeyi bozmak, yok etmek, veya gizlemek, rüşvet almak ve vermek, nüfus ticareti gibi suçlardan mahkemeye sevk edilen şüpheliler Yavuz Çelik, Sadık Soylu, Mehmet Ali Kahraman, Mehmet Erdal, İsmail Çakal, İsmail Kibici, Hüseyin Avni Sipahi, Fuat Kuşçu, Ekrem Eray Arda, Aliseydi Karaoğlu,Ali Karaaslan, Ahmet Emil, Abdullah Oğuz Bayraktar ve Abdullah Uçar serbest bırakıldı.
Abdullah Oğuz Bayraktar adliye çıkışından kısa bir açıklama yaparak, "Adalet başka bir şey yok. Daha bizi temizlemeleri lazım. Onlarda bilmiyor, kimse bilmiyor" dedi. Bayraktar, "Aklamaya çalışıyoruz. İftirada yok ortada. Hiç birşey anlamadık. Allah yardımcımız olsun. Biz her şeye hazırlıklıydık zaten. Bu saaten sonra her şeye hazırdık. Allah hayırlısını veririr" şeklinde konuştu.
Öte yandan Ali Ağaoğlu'nun gece saatlerinde adliyeden kimseye görünmeden ayrıldığı öğrenildi.

Yorumlar