Baykal'ın sağlık durumuyla ilgili yeni açıklama

CHP Eski Genel Başkanı Baykal'ın sağlık durumuyla ilgili doktorlarından açıklama geldi. Açıklamada, Baykal'ın durumunun stabil oduğu belirtildi

Google Haberlere Abone ol
Baykal'ın sağlık durumuyla ilgili yeni açıklama

Ankara Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Erkan İbiş, CHP Eski Genel Başkanı ve CHP Antalya Milletvekili Baykal'ın sağlık durumu ile ilgili basın mensuplarına açıklama yaptı. İbiş, Deniz Baykal'ın sağlık durumunun ciddiyetini koruduüğunu belirterek, kötüye gidiş olmadığını söyledi. 

Prof. Dr. İbiş, Ankara Üniversitesi İbn-i Sina Hastanesi'nde tedavi gören Baykal'ın sağlık durumu ile ilgili basın mensuplarına açıklama yaptı.

İbiş, "Durumu ciddiyetini koruyor, kötüye gidiş yok. Makine desteği olmadan da solunumu mevcut. Ödem çözülme sürecinde bunun tümümle çözülmesini bekleyemeyiz. Bu günleri aşacaktır. Kanama ortatadan kalkmış durumda. Ödem çözülme sürecinde. Deniz Beyin tedevilere vereceği cevap bunu belirleyecektir. Ama kısa zamanda olmayacağını belirteyim. Şuandaki bulgular stabil. Ani bir şey yok. (ilk operasyon olmasaydı daha iyiolurdu iddialarına yönelik) Uluslararası uzmanların verdiğ karara uyuyoruz. O protokolde bize bunu yapmamızı söylüyor. Bazıları uzman olabilir, bazıları alanında uzman olmayabişir. Her zaman birim doğrultusunda alınan kararı ve yöntemleri biz uygularız" dedi.

Yorumlar