Bayburt Üniversitesi’nde mezuniyet heyecanı

Bayburt Üniversitesi’nin 2013-2014 akademik yılı mezuniyet töreni yapıldı. Bayburt Üniversitesi Dede Korkut Kampüsü'nde gerçekleştirilen törene; Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun, Garnizon Komutanı Piyade Kurmay Albay...

Google Haberlere Abone ol
Bayburt Üniversitesi’nde mezuniyet heyecanı

Bayburt Üniversitesi’nin 2013-2014 akademik yılı mezuniyet töreni yapıldı.

Bayburt Üniversitesi Dede Korkut Kampüsü'nde gerçekleştirilen törene; Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun, Garnizon Komutanı Piyade Kurmay Albay Mehmet Nail Yiğit, Belediye Başkan Yardımcısı Nesumittin Selçuk, akademisyenler, öğrenciler ve öğrenci yakınları katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından kürsüye gelen Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun, mezun olan öğrencilerin ailelerine seslenerek “Sizler, evlatlarınızı 4 yıl önce bize telim ettiniz. Allah'a şükür şimdi de onları birer üniversite mezunu olarak bizden teslim almaya geldiniz. İnşallah bu süreç içerisinde üniversitemizden ve çocuklarınızdan memnun kalmışsınızdır. İki çocuğu üniversitede okuyan bir baba olarak ailelerin bu süreç içerisinde hangi tür fedakarlıkları yapmış olduğunu tahmin edebiliyorum. Kıymetli öğrencilerimiz, inşallah sizler de ileriki aşamalarda bu süreç içerisinde ailelerinizin verdiği katkıyı unutmaz kadirşinas birer evlat olarak hayatınızı idame ettirirsiniz.” diye konuştu.

Mezun olan öğrencilerin artık yeni bir hayata başlayacağını belirten Coşkun “Gençler, bugün sizler Bayburt Üniversitesi'nden uçuyorsunuz. İnşallah daha yüksek ufuklara, daha güzel geleceklere, daha kaliteli hayata doğru adımlarınızı atıyorsunuz. Biz, üniversite olarak geçen sene bu zaman bir söz vermiştik. Demiştik ki; biz mezun takip sistemini kuracağız ve öğrencilerimiz nerede, şu anda ne yapıyorlar onu da bilmek istiyoruz. Ve yarın bir gün bizden birileri iş için eleman istediklerinde biz öncelikle kendi öğrencilerimizi oraya yönlendireceğiz. Bunun için lütfen sizden istirhamım şudur: Bizim web sayfasındaki öğrenci mezun takip sitemine girin bilgileriniz orada olsun bizimle mutlaka irtibatlı olun. Hepinize ayrı ayrı başarılar diliyorum bundan sonraki hayatınızda. Allah yolunuzu açık etsin, bahtınızı açık etsin. İnşallah gelecek bugünden daha güzel olsun.” ifadelerini kullandı.

Konuşmanın ardından, dereceye giren öğrencilere diplomaları ve ödülleri verildi. Öğrenciler hep birlikte keplerini fırlattı.

CİHAN

Yorumlar