Bayanlar fakir öğrenciler yararına kermes düzenledi

Edirne’de faaliyette bulunan Şükrüpaşa Eğitim ve Kültür Vakfı, ihtiyaç sahibi öğrencilerin yararına kermes düzenledi. Yiyecek, çeyiz ve giyim malzemesinin satıldığı kermes, Tarihi Rüstempaşa Kervansarayı’nda açıldı.Dualarla açılışı...

Google Haberlere Abone ol
Bayanlar fakir öğrenciler yararına kermes düzenledi

Edirne’de faaliyette bulunan Şükrüpaşa Eğitim ve Kültür Vakfı, ihtiyaç sahibi öğrencilerin yararına kermes düzenledi. Yiyecek, çeyiz ve giyim malzemesinin satıldığı kermes, Tarihi Rüstempaşa Kervansarayı’nda açıldı.

Dualarla açılışı gerçekleştirilen kermeste bayanlar el emeği, göz nuru ürünleri sergiliyor. Bir hafta boyunca ziyaretçilere açık olacak olan kermese vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Şükrüpaşa Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Hamza Özer, vakfın, kurulduğu günden bu yana ihtiyaç sahibi öğrencilerin yanında olduğunu kaydetti. Yıl içerisinde birçok sosyal aktiviteye imza attıklarını ifade eden Özer, bugün de vakıf üyesi bayanlar tarafından öğrencilerin yararına kermes düzenlediklerini kaydetti.

Kermesin bir hafta boyunca açık olacağını dile getiren Özer, gelecek cuma günü Vakıflar Haftası’nın da ana teması olan “İktisat” konulu bir konferansla kermesin sona ereceğini ifade etti.

CİHAN

Yorumlar