Bayan kuaförler pazar günü tatil yapacak

Sivas Berberler ve Kuaförler Esnaf Odası'nın olağan genel kurulu yapıldı. Tek liste ile gidilen genel kurulda iki dönem başkanlık yapan Ömer Şeker, tekrar seçildi.

Google Haberlere Abone ol
Bayan kuaförler pazar günü tatil yapacak

Sivas Berberler ve Kuaförler Esnaf Odası'nın olağan genel kurulu yapıldı. Tek liste ile gidilen genel kurulda iki dönem başkanlık yapan Ömer Şeker, tekrar seçildi. Genel kurulda bayan kuaförlerin hafta sonları tatil yapması kararlaştırıldı.

Sivas Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği(SESOB) salonunda gerçekleştirilen ve divan başkanlığını SESOB Başkanı Beşir Köksal’ın yaptığı genel kurulda saygı duruşu yapıldı ve İstiklal Marşı okundu.

Berberler ve Kuaförler Esnaf Odası Başkanı Ömer Şeker, her zaman üyelere 'daha iyi nasıl hizmet verebiliriz' diyerek çalıştıklarını belirterek, “Mesleki problemlerimiz ele ele gönül gönüle, birlik ve beraberlik içinde akılcı çareler üreterek çözmeliyiz. Bu bağlamda sizin emanetiniz olan odamızın ve üyelerimizin haklarını koruyabilecek, cesaretli, dürüst, eşit ve paylaşımcı, meslek bütünlüğünü koruyabilen başkan ve yöneticilere destek verilmelidir. Oda yönetimi olarak her zaman üyelerle, kurumlarla ve üst kuruluşlarla uyum içerisinde çalıştık. Bizlere destek üst kuruluşumuz başta olmak üzere destek veren herkese teşekkür ediyoruz.” dedi.

Yönetim, denetim Kurulu raporları, bilançolar, gelir ve gider tablosu okunduktan sonra Pazar günleri bayan kuaförlerin tatil edilmesi gündeme geldi. Yapılan oylama sonrasında 51 üye Pazar günü tatil olmasını isterken, 14 üye de tatil edilmemesini istedi. Yapılan oylamayla bayan kuaförler bundan böyle pazar günü işyerlerini açmayarak tatil yapacak. CİHAN

Yorumlar