'Bay Muharrem kazanmazsan istifa edecek misin?'

AK Parti Denizli mitinginde vatandaşlara hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, muhalefetin terörle mücadele gibi bir derdi olmadığına işaret ederek, "Bunlar PKK ile işbirliği içinde" ifadesini kullandı. Cumhurbaşkanı ayrıca, İnce'ye, "Bay Muharrem sen birinci çıkamazsan istifa edecek misin?" sorusunu yöneltti.

Google Haberlere Abone ol
'Bay Muharrem kazanmazsan istifa edecek misin?'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Denizli mitinginde vatandaşlara hitap etti.

Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkanlar şöyle:

"Geçen yıl da 2 kere geldik. Sizinle aramızda farklı bir bağ var. Sizleri gönülden selamlıyorum. Buralara gelene kadar çok saldırılara maruz kaldık. Darbe girişimleri gördük. Siz Bay Kemal'den, Bay Muharrem'den terörle mücadele ile ilgili bir tek söz duydunuz mu?

"Bay Muharrem ne yüzle vatandaşların karşısına çıkıyor?"

Bunlar PKK ile birlikte yürüyorlar. 53 Kürt kardeşimin ölümüne sebep olanı cezaevinde ziyaret ediyor. Bay Muharrem ne yüzle vatandaşların karşısına çıkıyor.

Denizli biliyorum şu güneşte çok yandınız. Bu tahammülünüz var ya, 24 Haziran'da bahar ferahlığına dönüşecek. 24 Haziranda cumhurbaşkanlığında şahsımı, Meclis'te AK Parti'yi destekliyor muyuz?

Birinci sırada çıkamazsan istifa edecek misin?

Onlar birbirine şunu söylüyor, yenildin de yenildin. Bay Muharrem sen birinci çıkamazsan istifa edecek misin? Milletim seni de sandığa gömecek. Görünen köy kılavuz istemez. Bay Muharrem çırak bile değil. Buna çok kızıyor. Senin Genel Başkan'ın da öyle.

"Man adası dediler, yargıda mahkum oldular"

Kadıköy'de miting yapıyor. Tabanını bağırtıyor, 'hırsız Erdoğan' diye. Terbiyesiz. Kim bağırtıyor Bay Muharrem. Belgen var mı? Terbiyesiz. Man Adası dediniz, yargı 179 bin TL tazminata mahkum etti sizi. Milletim sizi sandığa gömecek."

"Kıraathanenin ne olduğunu bilmiyorsun"

Kıraathanenin ne olduğunu da bilmiyorlar. Kıraathanenin anlamı şudur; okuma evi. Burada kitaplar olacak, kek çay, internet olacak. Burada vatandaşlar kitap okuyacak senin gibi kağıt oynamayacak, okey taşı atmayacak.

Yakasından partisinin rozetini çıkardı ama aslında partisi onu kendi bünyesinden çıkardı attı. Her seçimde karşımıza Kılıçdaroğlu çıkıyordu, şimdi seçim beyannamesini bile okutmadıkları adamı cumhurbaşkanı adayı yaptılar. Bu da 'Çakma Kılıçdaroğlu'. Bunların cumhurbaşkanlığı gibi bir dertleri yok, tek dertleri seçimden sonra CHP'nin başına kimin oturacağı.

"Oylarınıza sahip çıkın, sandıklara gidin"

İsmail Metin Paşa beni alkışladı diye, sen nasıl alkışlarsın diyor. Sen kimsin ya? Sana mı soracak nasıl alkışlayacağını? Ben TSK'nın Anayasa'ya göre Başkomutanı'yım sen çırak bile değilsin Bay Muharrem.

Bunların genel başkanı Afrin'e girmeden önce girmeyin diyordu. Biz ne yaptık, girdik. Şu ana kadar biz gelen mültecilerden 200 binini geri gönderdik. Dönüyorlar. 15 milletvekilini bir yere gönderdiler mi?

Bunlardan bir şey olmaz ya. Falanca partinin barajı geçmesi lazımmış. Siz ne iş yapacaksınız? Bu millet sizi milletvekillerinizi sağa sola paket yapın diye mi anamuhalefet yetkisini verdi. O namustur. Sizlere sesleniyorum, oylarınıza sahip çıkın. Sandıklara gitmeyi ihmal etmeyin."

Yorumlar

zeki ince kazanmazsa zaten silinecek kemal oyun oynadı ona