Bavul cinayetinde ipucu verene bin Euro ödül

Almanya'nın Stuttgart şehrinde iki bavul içinde bulunan cesetler hakkında halkın bilgisine başvuran yetkililer, bu kez de delil bulmada yardımcı olacaklara para ödülü verileceğini duyurdu.Schlossgarten parkına bırakılan bavullarda 47 yaşında...

Google Haberlere Abone ol
Bavul cinayetinde ipucu verene bin Euro ödül

Almanya'nın Stuttgart şehrinde iki bavul içinde bulunan cesetler hakkında halkın bilgisine başvuran yetkililer, bu kez de delil bulmada yardımcı olacaklara para ödülü verileceğini duyurdu.

Schlossgarten parkına bırakılan bavullarda 47 yaşında bir kadın ile 50 yaşında bir erkeğe ait cesetler bulunmuş, polis ve savcılık yetkilileri kapsamlı bir soruşturma başlatmıştı.

Stuttgart Başsavcılığı bu kapsamda delil getiren ya da cinayeti çözecek ihbarlar karşılığında bin Euro para ödülü verileceğini duyurdu.

Diğer yandan kurbanların ve bavulların fotoğraflarını bastıran emniyet birimleri, araştırmalarını da kurbanların 28 Mayıs – 1 Haziran tarihleri arasında nerede bulunduklarını tespit etmeye yoğunlaştırdı.

Bu arada emniyete yakın çevrelerden alınan bilgilere göre cesetlerin bulunduğu yer ile cinayetlerin işlendiği yerlerin farklı olmasının delil toplamayı güçleştiriyor. CİHAN

Yorumlar