Bavul cinayeti zanlısı adliyeye sevk edildi

Beyoğlu’nda bir çanta içinde bulunan Suriye uyruklu Musaybe Almousa (24) cinayetiyle ilgili gözaltına alınan kardeşi R.A.M (17) Çağlayan Adliyesi'ne sevk edildi. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü’nde gözaltında bulunan...

Google Haberlere Abone ol
Bavul cinayeti zanlısı adliyeye sevk edildi

Beyoğlu’nda bir çanta içinde bulunan Suriye uyruklu Musaybe Almousa (24) cinayetiyle ilgili gözaltına alınan kardeşi R.A.M (17) Çağlayan Adliyesi'ne sevk edildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü’nde gözaltında bulunan R.A.M, alınan ifadesinin ardından Çağlayan Adliyesi'ne sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma sürerken cinayete karıştığı sanılan baba ise aranıyor.

Beyoğlu Turanlar Caddesi Aşıklar Sokak üzerinde dün bir belediye temizlik görevlisinin bavul içinde fark ettiği cesetle ilgili polis soruşturma başlatmış ve cesedin Suriye uyruklu Musaybe Almousa (24) adlı bir kadına ait olduğu ortaya çıkmıştı. Olayın kendi ailesiyle İstanbul'a gelen kadının Suriye’de kalan eşi ve çocuklarının yanına gitmek istememesi üzerine meydana geldiği ileri sürüldü.

CİHAN

Yorumlar