Battalgazi bağımsız belediye başkan adayı Ekinci: Bizi hizmete hasret bıraktılar

Malatya’nın Battalgazi ilçesi bağımsız belediye başkan adayı Ali Ekinci, "Halkımıza hizmet versinler diye bugüne kadar oy verdiğimiz kişiler bizi hizmete hasret bıraktılar, mahrumiyet bölgesinde yaşıyormuşuz gibi davrandılar.

Google Haberlere Abone ol
Battalgazi bağımsız belediye başkan adayı Ekinci: Bizi hizmete hasret bıraktılar

Malatya’nın Battalgazi ilçesi bağımsız belediye başkan adayı Ali Ekinci, "Halkımıza hizmet versinler diye bugüne kadar oy verdiğimiz kişiler bizi hizmete hasret bıraktılar, mahrumiyet bölgesinde yaşıyormuşuz gibi davrandılar." dedi.

Ali Ekinci, seçim çalışmaları kapsamında Zapcıoğlu Caddesi’ndeki işyerlerini ziyaret ederek vatandaşlarla biraraya geldi. İnsanların sorunlarını dinleyen Ekinci, "Halkımıza hizmet versinler diye bugüne kadar oy verdiğimiz kişiler bizi hizmete hasret bıraktılar, mahrumiyet bölgesinde yaşıyormuşuz gibi davrandılar. Hizmet konusunda geç kalındığını söyledik. Ellerini uzatmalarını istedik. Oysaki onlar seçildikten sonra bizi tanımadılar. Bizi tanımayı bir yana bırakın bizi unuttular, verdiğimiz desteği hiçe saydılar. Daha kaç kere aldanıp, yanılacağız." dedi.

İnsanların artık uyandığnı söyleyen Ali Ekinci, vatandaşların oylarıyla seçilerek makam elde edenlerin kendi menfaatleri için çalıştıklarını ifade etti. Ali Ekinci, "Yerelde bizi tanıyan, içinizden biri olan halka hizmetin bilincinde olan başkalarına minnet borcu olmayan, diyet borcu olmayan başkaları tarafından komuta edilmeyen biri artık sizlere hizmet için gelmeli. Taştepe hala gecekondu mahallesi görünümünde bırakın, Taştepe’yi tüm çevreyolu bu talihsizlikten kurtulamadı bu makûs talihi yenmenin zamanı geldi." dedi.

CİHAN

Yorumlar