Battalgazi adayı Ekinci: Adaletli hizmet edeceğiz

Malatya’nın merkez Battalgazi ilçesi bağımsız belediye başkan adayı Ali Ekinci, birlik ile beraberlik düşüncesi içinde halka adaletli hizmet dağıtacaklarını belirtti.

Google Haberlere Abone ol
Battalgazi adayı Ekinci: Adaletli hizmet edeceğiz

Malatya’nın merkez Battalgazi ilçesi bağımsız belediye başkan adayı Ali Ekinci, birlik ile beraberlik düşüncesi içinde halka adaletli hizmet dağıtacaklarını belirtti.

    30 Mart yerel seçimleri çerçevesinde çalışmalarını sürdüren Battalgazi ilçesi bağımsız belediye başkan adayı Ali Ekinci, Malatya Kahveciler Odası’nı ziyaret ederek oda yönetimiyle bir araya geldi. Sivil toplum kuruluşlarının kentlerde yerel yönetici konumunda olduğunu ifade eden Ekinci, kent yönetimi için seçilecek yerel yöneticilerin de sivil toplum kuruluşlarının ortak kararı ile belirleneceğini dile getirdi.

    Görev seçilmeleri halinde adaletli bir hizmet dağıtım anlayışı ortaya koyacaklarını vurgulayan Ekinci, insanlara öncelik sırasına göre hizmet götüreceklerini söyledi. Ekinci, şöyle devam etti. “Biz inşallah bundan sonraki süreçte ilçemizde hep beraber çalışacağız. Her şeyin en iyisi için meclis toplantılarımızda ve halk meclisleri adı altında gerek sivil toplum kuruluşlarımız, gerek kanaat önderlerimiz, gerek mahalleleri temsilen muhtarlarımızın mutlaka meclis toplantılarımızın içerisinde yer almasına özen göstereceğiz. Halkın hizmete aciliyet sırasına göre ve zaruri olan hizmetlerden başlayarak kararlar alacağız. Bu alınacak olan kararların bütün kesimin ortak kararı olarak ve tek ses halinde uygulanmasına özen göstereceğiz.”

    Elektrikçiler Esnaf Odası Başkanı Hüseyin Baştürk de Ekinci’ye destek sözü verdi. Baştürk, “Biz sizi yıllardır beri tanıyoruz. Bizleri bazı konularda bilgilendirdiniz. Biz ve üyelerimiz de sizlerle birlikte hareket edeceğimizin sözünü veriyoruz. Üyelerimiz ile görüşüp istişare edeceğiz ve sizlerin yanında yer almaya çalışacağız.” dedi.

    Kahveciler Esnaf Odası Başkanı Hacı Karanfil ise “İnşallah Ali Ekinci kardeşimizi 30 Mart’ta Battalgazi Belediye Başkanı seçeriz. Ali Ekinci bildiğimiz tanıdığımız ve tecrübesi olan bir adayımız. Yerel seçim sürecinde kendisi ve ekibine başarılar diliyorum.” ifadelerini kaydetti.

    Ekinci ve ekibine başarılar dileyen Madeni Eşya Esnaf Odası Başkanı İzzettin Demirci de “Ali Ekinci’nin 30 Mart yerel seçimlerinde Battalgazi Belediyesi’ne talip olmasından ötürü kendisine başarılar diliyorum. Yolunuz açık olsun.” şeklinde konuştu. CİHAN

Yorumlar