Battalgazi aday adayı Nalçacı: 5 sosyal proje hazırladık

Malatya’da AK Parti Battalgazi merkez ilçe belediye başkan aday adayı Murat Nalçacı, göreve gelmeleri halinde 5 sosyal projeyi hayata geçireceklerini belirterek “En iyinin bile iyisi vardır.

Google Haberlere Abone ol
Battalgazi aday adayı Nalçacı: 5 sosyal proje hazırladık

Malatya’da AK Parti Battalgazi merkez ilçe belediye başkan aday adayı Murat Nalçacı, göreve gelmeleri halinde 5 sosyal projeyi hayata geçireceklerini belirterek “En iyinin bile iyisi vardır. Hizmette sınır tanımıyoruz. Görevde olduğumuz süre içinde elimizde bulunan tüm imkanları halkımız için kullanacağız” dedi.

Murat Nalçacı, sosyal belediyecilik anlamında yapacakları önemli projeler hakkında bilgi verdi. Göreve geldiklerinde ‘sosyal market’, ‘paylaştıkça güçlüyüz’, ‘onlar bizim çocuklarımız’, ‘kimsesiz hiç kimse yok’, ‘herkesin var bir kimsesi’ ve ‘birlikte engelsiz yaşam’ isimli projeleri hayata geçirmeyi planladıklarını söyleyen Nalçacı, “Sosyal sorumluluk projeleri kapsamında birçok projemiz var. Ama öncelikli olan ve olmazsa olmaz diyebileceğimiz birkaç projemizi halkımızla paylaşmak istiyorum” dedi.

Sosyal market projesi kapsamında Battalgazi Sosyal Yardımlaşma Merkezi bünyesinde sosyal market oluşturmayı planladıklarını anlatan Nalçacı, “Halkımız ve firmamız tarafından bağışlanan giyim ve dayanıklı tüketim malzemeleri bu markette bulundurulacaktır. Bağışlanan sıfır yada ikinci el malzemeler tasnif edilerek paketlenecek ve ‘Sosyal Market Kartı’ olan ihtiyaç sahiplerine ücret ödemeden ürünlerden faydalanmaları sağlanacaktır. Bu proje sayesinde ihtiyaçlı ailelerin ihtiyaçları karşılanırken, değir taraftan ise toplumda yardımlaşmanın ve sosyal duyarlılık bilincinin oluşması sağlanmış olacaktır. Yine çok önemsediğimiz ‘Paylaştıkça Güçlüyüz Projesi’ kapsamında da Battalgazi İlçe sınırları içinde yer alan tüm mahallelerde geniş alan taramalar yapılıp, yardıma muhtaç aileler tespit edilerek bir bilgi sistem havuzu oluşturulacak. Bu ailelerin sorumlu bireylerine ‘Battalgazi Yemek Kartı’ verilerek, belirlenen çeşitli noktalarda günlük sıcak yemek servisi yapılacaktır. Yardıma muhtaç ailelerin eğitim çağındaki çocuklarına kırtasiye ve kıyafet yardımı yapılacaktır. Proje kapsamında ‘Kardeş Aile Uygulaması’ projesi de hayata geçirilecektir. Bu sayede maddi durumu iyi olan ailelerin, ihtiyaçlı ailelere yardım etmeleri sağlanmış olacak” diye konuştu.


CİHAN

Yorumlar