Batman'da uyuşturucu operasyonunda 8 kişi tutuklandı

Batman'da torbacı diye tabir edilen sokak satıcılarına yönelik operasyonda 73 kilogram uyuşturucu ele geçirildi. Gözaltına alınan 67 kişiden 8'i tutuklandı.Batman Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü...

Google Haberlere Abone ol
Batman'da uyuşturucu operasyonunda 8 kişi tutuklandı

Batman'da torbacı diye tabir edilen sokak satıcılarına yönelik operasyonda 73 kilogram uyuşturucu ele geçirildi. Gözaltına alınan 67 kişiden 8'i tutuklandı.

Batman Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince torbacı diye tabir edilen sokak satıcılarına ve uyuşturucu madde kullanıcılarına yönelik yapılan operasyonlarda 67 kişi gözaltına alındı. Operasyonlarda toplam 73 kilo 315 gram uyuşturucu esrar maddesi ele geçirildi.

Okul önlerinde, metruk yerler, parklar ve umuma açık yerlerde yapılan çalışmalarda gözaltına alınan şahıslardan 19 kişiye uyuşturucu ticareti yapmak suçundan, 48 kişiye uyuşturucu bulundurmak ve kullanma suçundan adli işlem yapıldı. Adliye sevk edilen şahıslardan 8 kişi tutuklandı diğer şahıslar ise cumhuriyet savcısının talimat ile tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

CİHAN

Yorumlar