Batman'da parklar düzenleniyor

Batman Belediyesi bazı parklara yeni çocuk oyun grupları ve kondisyon aletleri kurarken, bazı parklardaki kullanılamaz hale gelmiş çocuk oyun grupları ve kondisyon aletlerini de yenileriyle değiştiriyor.     Belediye Park Bahçe...

Google Haberlere Abone ol
Batman'da parklar düzenleniyor

Batman Belediyesi bazı parklara yeni çocuk oyun grupları ve kondisyon aletleri kurarken, bazı parklardaki kullanılamaz hale gelmiş çocuk oyun grupları ve kondisyon aletlerini de yenileriyle değiştiriyor.

    Belediye Park Bahçe Müdürlüğü, Batman’daki 5 ayrı parkta çocuk oyun grupları ile yeni kondisyon aletleri kuruyor. Mehmet Uzun ve Musa Anter parklarına ilk defa çocuk oyun guruplarını monte eden Batman Belediyesi Park Bahçe Müdürlüğü ekipleri, Bahar Kent Sitesi ile İzzettin Sütçü Parkı'ndaki eski ve kullanılamaz hale gelen çocuk oyun gruplarını da yenileriyle değiştirdi. Su parkına ise yeni kondisyon aletleri konuldu.

    Kentte bulunan neredeyse tüm parklara çocuk oyun grupları ile kondisyon aletleri monte edildiğini belirten Eşbaşkan Sabri Özdemir ve Gülistan Akel, parklara kurulan bu aletler yanlış kullanım nedeniyle zaman içinde kullanılamaz hale geldiğini ve bunları yenileriyle değiştirmek zorunda kaldıklarını dile getirdi.

    Parklara kurulan çocuk oyun gurubu ve kondisyon aletlerinin önemli bir ihtiyacı karşıladığını söyleyen Eşbaşkanlar, "Çocukların eğlence, yetişkinlerin de spor ihtiyacını karşılayan bu aletlerin doğru kullanmak önemli. Beklentimiz parklarımızda bu kadar önemli bir ihtiyacı karşılayan bu aletlerin doğru kullanılması konusunda halkımızın duyarlı olması, yanlış kullananları uyarmasıdır." dedi. CİHAN

Yorumlar