Batman'da kaçak motorin operasyonu

Batman Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize İşler Müdürlüğü ekipleri, akaryakıt kaçakçılığı ile mücadele çalışmaları kapsamında şüpheli üç adrese operasyon düzenledi. Bir işyeri içerisinde bulunan yer üstü tankının...

Google Haberlere Abone ol
Batman'da kaçak motorin operasyonu

Batman Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize İşler Müdürlüğü ekipleri, akaryakıt kaçakçılığı ile mücadele çalışmaları kapsamında şüpheli üç adrese operasyon düzenledi.

Bir işyeri içerisinde bulunan yer üstü tankının içerisindeki akaryakıt üzerinde yapılan ölçüm sonucu kaçak olduğu tespit edilen toplam bin 200 litre motorin, karayolu üzerinde faaliyet gösteren bir işyerinde yapılan denetimde ise ölçüm sonucu kaçak olduğu tespit edilen bin litre motorin, başka bir işyerinde yapılan denetimde ise kaçak olduğu tespit edilen 900 litre motorin olmak üzere, toplam 3 bin 100 litre kaçak motorin ele geçirildi.

Olaylarla ilgili olarak yakalanan üç şüpheli şahıs, haklarında "Akaryakıt Kaçakçılığı Yapmak" suçundan yasal tahkikata başlatılarak Batman Cumhuriyet Savcılığı'na sevk edildikleri belirtildi.

CİHAN

Yorumlar