Batman'da banka soyguncularından 2'si yakalandı (2)

Batman'da bir banka şubesine giren maskeli 3 kişi, içeridekileri etkisiz hale getirdikten sonra bir miktar para alıp kaçtı.

Google Haberlere Abone ol
Batman'da banka soyguncularından 2'si yakalandı (2)

Batman'da bir banka şubesine giren maskeli 3 kişi, içeridekileri etkisiz hale getirdikten sonra bir miktar para alıp kaçtı. Şahıslar, kaçarken iki el ateş etti. Polisin takibi sonucu şüphelilerden 2'si yakalandı.

Batman’da Turgut Özel Bulvarı'nda bulunan bir banka silahlı 3 kişi tarafından soyuldu. Bankanın güvenlik görevlisini etkisiz hale getiren soyguncular kasadaki parayı alarak kaçtı. Soyguncular bankadan çıkarken kalabalığı dağıtmak için bankaya iki el ateş etti. Kurşunlardan biri bankanın camına isabet etti. Zanlılar kendilerini bekleyen araçla olay yerinden uzaklaştı.

Olaydan sonra polis banka etrafında güvenlik çemberi oluşturdu. Olay yeri inceleme ekipleri, banka şubesinde inceleme başlattı. Polisin kısa sürede olay yerine gelmesiyle beraber soyguncular takibe alındı. Özel harekat timlerinin gerçekleştirdiği operasyonla soygunculardan 2'si yakalanırken, 3. şahıs kaçarak izini kaybettirdi. Polis 3. şahsın yakalanması için geniş çaplı araştırma başlattı. CİHAN

Yorumlar