Batman Valisi Azmi Çelik göreve başladı

Son valiler kararnamesiyle Batman Valiliği'ne atanan Vali Azmi Çelik göreve başladı. Tarifeli uçakla Batman’a gelen Vali Çelik'i havaalanında Vali Yardımcısı Ertuğ Şevket Aksoy, İl jandarma Komutanı Albay Hacı Sarıışık ve İl Emniyet...

Google Haberlere Abone ol
Batman Valisi Azmi Çelik göreve başladı

Son valiler kararnamesiyle Batman Valiliği'ne atanan Vali Azmi Çelik göreve başladı. Tarifeli uçakla Batman’a gelen Vali Çelik'i havaalanında Vali Yardımcısı Ertuğ Şevket Aksoy, İl jandarma Komutanı Albay Hacı Sarıışık ve İl Emniyet Müdürü Necati Denizci karşıladı.

    Havaalanında Valiliğe geçen Çelik, Vali Yardımcısı Mustafa Adil Tekeli, Vali Yardımcısı Zafer Çoşkun, Vali Yardımcısı Şener Çağlar, Beşiri Kaymakamı Ayşe Şeyda Çağlar, Sason Kaymakamı Cihat Arık, Kozluk Kaymakamı Orhan Aktürk, Gercüş Kaymakamı Adem Ergül, Hasankeyf Kaymakamı Temel Ayca ve İçişleri Bakanlığına bağlı birim müdürleri tarafından karşılandı.

    "BATMAN TÜRKİYE’DEKİ BİRÇOK İLDE GÖRÜLEMEYECEK BÜYÜK BİR DEĞİŞİM GÖSTERMİŞ"

    Karşılamanın ardından makamında kısa bir değerlendirmede bulunan Vali Çelik, Batman’a yabancı olmadığını ifade etti. Daha önce Kozluk Kaymakamlığı yaptığını ve o tarihten itibaren Batman ve Kozluk ile ilişkilerinin kesilmediğini belirten Vali Çelik, Batman’la ilgili süreç içinde gelişmeleri iyi kötü takip ettiğini söyledi.

    Batman’ın, büyük bir değişim yaşadığını belirten Vali Çelik, "Özellikle daha öncesini düşündüğümüzde Batman’ın bucak, ilçe ve il olmasındaki süreci de düşündüğümüzde bu değişim memnuniyet verici ve dikkate alınması gereken bir değişim. Ben Batman gibi bir ilimizde, bu güzel topraklarda, güzel insanlarımızla birlikte hizmet yapmanın mutluluğunu yaşadığımı bir kez daha ifade ederek hepinize teşekkür ediyorum. İnşallah ilimiz ve bölgemiz için birlikte hareket ederek dayanışma, birlik ve beraberlik içinde elimizden geleni sonuna kadar sürdüreceğiz.” dedi. CİHAN

Yorumlar